byl kiedys temat zalozony przez skeeva traktujacy o grafice 3d zwiazanej z bebnami cos go nie moglem odkopac dlatego zakladam nowy
model zrobiony w 5 minut w google sketchup 6
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
chlopy... program jest prostszy w obsludze od MS Paint czego dowodem jest to ze to co zaprezentowalem w pierwszym poscie zrobilem po pierwszych 5-15 minutach w programie (stad tez dosc to ubogie) ;]
btw. to teraz tylko czekac na dream kity wykonane w tym ;]
Ja znam inny
Przychodzi facet na rozmowe o prace i pracodawca się pyta
-Du ju spik inglisz??(dzołk)
facet sie pyta
-co??
pracodawca znowu
-du ju spik inglisz
facet znowu
-co??
pracodawca już nie wytrzymał i mowi
-no czy mowi pan po angielsku
a facet odpowiada
-taaa
na tych video tutorialach przeciez widac co koles robi, wiec cosniecos zawsze zobaczysz... a to ze nie rozumiesz co mowi powinno byc bodzcem do nauki jezyka
I jest, ale ja wole włączyć sobie metronom na kompie i posiedzieć nad dwójkami niż uczyć się angola Jak juz będę zajebistym perkusistą to mnie będzie na tłumacza stać
co prawda dzieła Qbs'a nie widziałem, bo nie chce mi się załadować, ale zapraszam www.isg.webserwer.pl/wojtek/bebny - moje zabawy dot. perki w 3dsmaxie. wena nachodzi mnie co parę miesięcy, więc może za dwa lata skończę cały zestaw
na razie nie patrzeć na materiały, bo tymczasowe (poza pałkami)
I jest, ale ja wole włączyć sobie metronom na kompie i posiedzieć nad dwójkami niż uczyć się angola Jak juz będę zajebistym perkusistą to mnie będzie na tłumacza stać
taa a potem przyjedzie Weckl na jakis pokaz/klinike do Polski i mu pytania nie bedziesz umial zadac ;]
Wysłany: Pon 29 Sty, 2007
wix napisał/a
co prawda dzieła Qbs'a nie widziałem, bo nie chce mi się załadować, ale zapraszam www.isg.webserwer.pl/wojtek/bebny - moje zabawy dot. perki w 3dsmaxie. wena nachodzi mnie co parę miesięcy, więc może za dwa lata skończę cały zestaw
na razie nie patrzeć na materiały, bo tymczasowe (poza pałkami)
Wix, gratuluję wytrwałości. Co prawda nie znam 3d max'a, ale troszeczkę pracowałem w Light Wave'ie i wiem ile czasu potrzeba by coś takiego zrobić, a Ty odwzorowałeś obiekty z najmniejszymi szczegółami. Gratuluję i życzę powodzenia również w tej dziedzinie.
otoz to GuRu! program jest latwy i przyjemny w obsludze wiadomo ze nie jest to 3d studio max i raczej tak swietnych i szczegolowych prac jak te wixa (czy kiedys skeeva) sie nie osiagnie (choc znajac zycie pewnie sie myle ;]) ale zabawa jest przednia
moze by tak docelowo na Google Earth umiescic zestawy perkusyjne forumowiczow perki online
Qbs może masz rację, ale zawsze dają tłumacza na takich koncertach np. jak w opolu był J.R. Robinson to był tłumacz więc nie ma kłopotu Pozdro
hmmm jak pare lat temu byl Dom Famularo w krakowie to tlumacza nie bylo wiec roznie moze byc
erobeson napisał/a
to jest lepsze niż google earth
no fakt, Polska w google earth to lekka smiechawa z paroma wyjatkami ale np. Nowy Jork zrobiony jest swietnie
kiedys sie bawilem w 3ds max ale kurcze udalo mi sie zrobic tylko fajke a'la detektyw holmes wiec pozostalem przy grafice 2d ^^ a co do Twoich modeli ... sa super tylko tekstury takie troche nieciekawe , no ale sam model ekstra jak dla mnie ^^
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
wix: naprawde niezła robota. Złap wene bo projekt wart dokończenia.
I nie wnikaj w masakryczne szczegóły bo w ogólnym renderze i tak nie będzie widać zwojów każdej śrubki.
No chyba że byś zamierzał wyjebać rendera na plakat reklamowy dla DW
ps
lukasz: nie mówimy tutaj o zastosowaniach komercyjnych. Jak ktoś wie że jest dobry w 3dsmaxie to nie będzie żałował tych 4 tys dolców
pozdro
(...) I nie wnikaj w masakryczne szczegóły bo w ogólnym renderze i tak nie będzie widać zwojów każdej śrubki.
(...)
dzięki . a w szczegóły i tak wnikam, bo taki już jestem. wolę pobawić się dokładnie (zresztą takie jest założenie tego projektu) i się więcej nauczyć.
z postępem prac będzie różnie, bo mój pedantyzm objawia się potrzebą posiadania modelowaniej rzeczy w domu (z suwmiarką w ręce ), a poza tym matura się zbliża. ale na pewno mnie kiedyś najdzie i znowu zrobię kawał setu .
Różnica jest taka, że 3ds kosztuje majątek a maya jeszcze większy majątek. Sketchup jest za friko.
otoz to
Różnica jest taka, że 3ds kosztuje majątek a maya jeszcze większy majątek. Sketchup jest za friko.
zawsze moza ściągnąc pirata, google niegryzą
a konkretnie do 3ds max to zajebisty program. pzdr virus3d zajebista sprawa, ale szkoda że tekstury troche zasłabe