Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 ...a pokaże wam sie z innej strony...
zawody odbyły się 30, 31 marzec, 1 kwiecień. klimat był super (jak to wrocław) zaskoczony jestem pozytywnie miejscem ponieważ układ zrobiłem w dwa tygodnie... było by efektowniej gdyby możnabyło skakać salta, stać/kręcić sie na rękach... szkoda MACIE:
dzięki wszystkim. no tak się stało że zwerbowała mnie do tych mistrzostw ta dziewczyna z naszej dwójki... nastawieni byliśmy na start w parze a tu niespodziewanie zająłem 4 miejsce w jedynce, żal serce ściska po tym jak się dowiedziałem że pierwsza trójka jedzie na mistrzostwa świata no ale cóż... czasami żałuję że niemam jednego chobby... no ale bębny kocham i nic na to nie poradze choć gram jak gram dzięki jeszcze raz, może wrzucę na youtube dziewczynę co zajęła pierwsze miejsce (dla mnie poprostu zrobiła miazgę - 2 złote medale)...
no ładna jest to fakt. Wrzuciłem na youtube dziewczyny które zajęły pierwsze miejsce w trójce dla porównania. Laski miażdżą normalnie, zgrane niesamowicie. PODZIW! http://www.youtube.com/watch?v=arPCFIJctGE
Hehe fajna muzyka, "magic people, voodoo people" Prodigy, wersja oryginalna?
A co do samych wygibasów, to fajne to, widać kondychę, giętkość, technikę, ale to do mnie nie trafia.
Te video co dawałeś z XMA czy MMA to było coś Chyba, że to nie ty dawałeś, bo pamięć mnie może zawodzić
_________________ Pearl EX Silver Flash
Mapex VX
Mapex Pro Maple 14x6,5
Cymb: Alchemy, Stagg
HW: Mapex, DW, Pearl
Hehe fajna muzyka, magic people, voodoo people Prodigy, wersja oryginalna?
A co do samych wygibasów, to fajne to, widać kondychę, giętkość, technikę, ale to do mnie nie trafia.
Te video co dawałeś z XMA czy MMA to było coś Chyba, że to nie ty dawałeś, bo pamięć mnie może zawodzić
nie no trzaba było tam być i widzieć to live i słyszeć pisk tych dziewczyn i wogóle całych trybun. Poziom zerowy, miał ostatnie miejsce ale show zrobił niesamowite, wogole cala ekipa chłopaków z łodzi.
nie no trzaba było tam być i widzieć to live i słyszeć pisk tych dziewczyn i wogóle całych trybun. Poziom zerowy, miał ostatnie miejsce ale show zrobił niesamowite, wogole cala ekipa chłopaków z łodzi.
aż tak bardzo zerowy że poprostu się podobał, gdyby była nagroda publiczności to on by ją zdobył