Wysłany: Wto 17 Maj, 2011 Apel do dimiego. (zarazem do jego znajomych)
Na gadu nic, na PW nic, już nie wiem jak mam dotrzeć do Ciebie, facet.
Ostatni raz grzecznie Cię proszę - wyślij ten kocioł, poświęc tą godzinę na pakowanie i wycieczkę do Poczty Polskiej. Wiem, ze jesteś aktywny internetowo, bo zmieniasz opisy. I raczej nie chciałbym dostać w odpowiedzi, ze jesteś zawalony, masz 'zawał dupy', bo każdy też ma roboty w członek męski (ja np. mam sesję i wysyłam naciągi). Chyba, że terminy Cię cisną w universalu...
Gdybym wiedział, ze tak będziesz leciał z czekaniem, bo Ty czekałeś na kasę, to mogłeś wcześniej tak napisać - w ogóle bym nie kupował i bym se sprowadził z ebaya kocioł, lub same lugi.
Carry on, man!!
W tym miejscu prosze tych, którzy znają Dimiego o poinformowanie go o tym poście.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
zeby byla jasnosc bo juz nie pamietam szczegolow o ktorych mi na gg pisales...zaplaciles dimiemu juz kase? a jak tak to kiedy?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
jak ja uwielbiam to zachowanie powagi w momencie w ktorym nawi pewnie w rekaw komus sie wyplakuje
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Witam tutaj dimi, nic mnie nie usprawiedliwia bo mialem wyslac to juz dawno.
Na gadu nic nie dostaje, ogolnie to dopiero klima mnie poinformowal o tym bo na forum nie bylem moze z wiecej niz 2 tygodnie.
Teraz bedzie weekend wiec wysylam juz na pewno i przesylam do nawiego skana z potwierdzeniem nadania paki, tutaj tez moge wrzucic aby wybronic sie od oskarzen
Kieruje wiec wielkie przeprosiny i wielkie czerwono-granatowe serducho dla nawiego, ze jeszcze nie jestem na psach bo niektorym to w takich sprawach grunt sie pali pod nogami.
Ta sprawa z kotłem to jest już klasyk. Ile to się już ciągnie? Rok? Dimitrich, pisałem, ostrzegałem Cię nie raz. Nie rozumiem kompletnie tego co robisz. Ja rozumiem, że można nie mieć czasu, że "coś się dzieje", ale bez przesady. Takie bardzo infantylne zachowanie z Twojej strony, na moderatora nie przystało.
Wysłany: Pią 03 Cze, 2011
Tymczasowo do wyjasnienia sprawy dimitrich zostaje przed administracje zawieszony w obowiazkach moderatora. Co bedzie pozniej czas pokaze, na ten moment jest to jedyne co administracja moze zrobic.
Pozdrawiam
Wysłany: Sob 04 Cze, 2011
Nie mozna postepowac pochopnie, rozne sytuacje sie w zyciu zdarzaja. Na ten moment po prostu zawiesilismy dimiego, zeby pokazac, ze nie wspieramy takich akcji.
Wysłany: Czw 16 Cze, 2011
borbah - wtf?
mnie to mega śmieszy. szkoda mi Michała, ale dimi czy jak mu tak to jest dla mnie człowiek do tytułu "pajac roku". gratuluję wszystkim wielbicielom owego osobnika