Choć wszystkie moje werble to Pearl, ale moje bębny to Amati, więc w avatarze werbel Amati 14x6,5 cala osobiście przezemnie przerabiany. Werbel już sprzedany w dobre ręce, pozostał tylko sentyment i ten avatar
_________________ Trzeba ćwiczyć bardzo, bardzo dużo..... nigdy tego nie robiłem..... bardzo tego żałuję.
a ja mam pytanie jak taki avatar wstawić. Wiem ze nie mozna ze swojego kompa tylko trzeba z sieci, więc wsadziłem do Image Shocka, taki rozmiar jak trzeba (89pixli X 89pixli, 8k) , wklejam adres w okienko a tu mi wyświetla na górze tekst "nie jestes człowiekiem a chcesz to przeczytać? " czy jakoś tak. No może i smieszne by było gdybym wiedział o co chodzi.
link do avataru, sami zobaczcie, dobry jest, nie za duży, w jpg.
http://img530.imageshack....51/avat2tw8.jpg
po wybraniu w Image shocku opcji rozdzielczości avatarowej, wklejam obrazek. I nie pokazuje mi się obrazek tylko rózne tabelki z adresami i obok nich przeznaczenie ale nie ma tam nic "for avatar"
Jest natomiast:
Hotlink for forums (1)
Hotlink for forums (2)
Hotlink for Websites
Show image to friends z aktywnym słowem Show
Direct link to image
I tak uważam że to paranoja żeby nie mozna było po prostu wrzucić foty z własnego kompa jak jest na forum HiFi i Muzyka, tylko robić to "na około", ale co kraj to obyczaj
PS: dodam że wszystkie opcje probowałem, z kazdej tabelki adres wklejałem i ten sam tekst ciągle, że nie jestem człowiekiem, a w niektórych przypadkach dodane że adres jest nieprawidłowy.
po wybraniu w Image shocku opcji rozdzielczości avatarowej, wklejam obrazek. I nie pokazuje mi się obrazek tylko rózne tabelki z adresami i obok nich przeznaczenie ale nie ma tam nic for avatar
Jest natomiast:
Hotlink for forums (1)
Hotlink for forums (2)
Hotlink for Websites
Show image to friends z aktywnym słowem Show
Direct link to image
I tak uważam że to paranoja żeby nie mozna było po prostu wrzucić foty z własnego kompa jak jest na forum HiFi i Muzyka, tylko robić to na około, ale co kraj to obyczaj
PS: dodam że wszystkie opcje probowałem, z kazdej tabelki adres wklejałem i ten sam tekst ciągle, że nie jestem człowiekiem, a w niektórych przypadkach dodane że adres jest nieprawidłowy.
ja skopowałem linka z tabelki Direct link to image i wklejiłem do profilu i git
Mimo iż probowalem wczwśniej wszystkich opcji, sprobowałem teraz jeszcze raz, tak jak ty i...dupa. Sorry za słowo ale jest to irytujące. A jeszcze bardziej to żę napisałem emaila do Kanclerza, że może w takim razie przeslę tego avatara emailem(wsadziłem jako załącznik) i któryś z modów mi go wklei, i dostałem wygenerowaną wiadomość że mój email nie może być dostarczony i nie będzie ponownej proby. Załamka normalnie. Widać nie dane jest mi przykleic emblemacik. Nie chce mi już się dłużej walczyć, bo szkoda mi czasu na walkę z wiatrakami. Rezygnuję.
rozmiar ma dobry i "wagę". 89x89 piksli i 15,8 kb. Fakt że prawie nie znam angielskiego, ale czyniłem wszystko tak jak mi tu radzicie, zresztą wypróbowałem opcje wszystkich linków i cały czas kaszana. Trudno, przeżyłem ponad rok bez avataru to i dalej przeżyję. Abym tylko takie zmartwienia miał .
Nie rezygnuj, mnie się udało...zrobiłem tak: w profilu pod hasłami jest pytanie, czy jesteś człowiekiem. Napisałem "tak", wkleiłem 'Direct link to image" z imageshack'a i kliknąłem "wyślij"... Zadziałało
Avatar mój przedstawia...mnie Jakiś czas temu, zdjęcie potraktowane corel'em przez moją Kasię Teraz mam juz krótsze włosy, heh...
Pozdrawiam