Mnie na przykład stare babcie w autobusie. Usiądą takie za mną i gadają o dupie maryni. A to, że Wandzia złamała nogę, a to, że świnia po Dębcu biegała i inne takie pierdoły, a ja czytam poraz piąty to samo zdanie w książce nie mogąć się skupić.
Drugą bardzo irytującą rzeczą są dzieciaki nadzianych rodziców. Dostają perkusję, naciągi, blachy i wszystko czego zechcą na klaśnięcie dłoni.
Mnie wkur**a jak się na mnie stare baby ciągle patrzą
Ogrod napisał/a
stare babcie w autobusie.
mnie też to kiedyś denerwowało, ale mi przeszło. Teraz, mówiąc po dojczowemu, mam na to wyjebane
denerwują mnie za głośne koncerty (czyli większość na jakich byłem...).
Denerwują mnie też kierowcy-buraki, a takich pełno
_________________ ¯\(°_o)/¯
Ostatnio zmieniony przez szymv Czw 26 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
a mnie wku**** ze jakis typ sobie choduje pawie kolo mojej hacjendy, no bo patrz. wracam po pracy do domu, zmeczony, chce sobie w spokoju odpoczac a tu zza okna napier**** KULULULULU ŁIIIIIIIIIIIIII KULULULULU ŁIIIIIIIIIIIIII
na szczescie wiatroweczka z allegro w poniedzialek rozwiaze ten problem (jestem spokojny, ale mam slabe nerwy)
Usiądą takie za mną i gadają o dupie maryni. A to, że Wandzia złamała nogę, a to, że świnia po Dębcu biegała i inne takie pierdoły, a ja czytam poraz piąty to samo zdanie w książce nie mogąć się skupić.
Polecam w tym temacie: http://www.allsp.com/ sezon 15, odcinek "T.M.I."
Panowie z SP odkryli zdumiewające połączenie między byciem wkur**** a... z resztą, sami zobaczcie
Wysłany: Pią 27 Maj, 2011 Re: Co wkur*** perkusistów?
Ogrod napisał/a
Mnie na przykład stare babcie w autobusie. Usiądą takie za mną i gadają o dupie maryni. A to, że Wandzia złamała nogę, a to, że świnia po Dębcu biegała i inne takie pierdoły, a ja czytam poraz piąty to samo zdanie w książce nie mogąć się skupić.
Ustąp miejsca innej 'babci' jak kulturalny człowiek i czytaj na stojąco dalej.
Twoje problemy są naprawdę nie do zniesienia...
Co do pieniędzy znajomych. To nie frustracja, to zazdrość, tak więc odpowiedź nie na temat. Matura leży.
Mnie natomiast często wkurza mój brak motywacji, lenistwo.
mnie wkurwia jak mam kaca po piwie a trzeba grac ale pozniej sie okazuje że wypocam tego kaca a reszta kapeli sie muli cały dzien bo perkusisci sie pocą a oni nie hehehehehe nie narzekajcie tak znowu
moj czlowiek
trzeba sie na sernik bez rodzynek spiknac :]
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
mnie wk**** źle parkujący mistrzowie kierownicy.
Szybcy i wściekli na parkingu za blokiem - szczególnie po północy.
Brak czasu na ćwiczenia i brak rozdynek w sernikach....
na szczescie wiatroweczka z allegro w poniedzialek rozwiaze ten problem (jestem spokojny, ale mam slabe nerwy)
w wolnym tlumaczeniu - chcesz popelnic samobojstwo strzalem w skron?
mie polecam - slabo potem blasty wychodza
yhy...
Masz zamiar, mały rambo, strzelać do zwierząt? Jeżeli tak, to lepiej abyśmy się nie spotkali, bo Ci tę zabaweczkę będą na proktologii z dupy wyciągali.
Aby nie było offtopicu, mnie wkurwiają głupi ludzie, pieniacze i debile. Sernik wiedeński z rodzynkami to też nieporozumienie.