Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Dobry klub muzyczny w Łodzi, poszukiwany!
Dobry klub muzyczny w Łodzi, poszukiwany!
Autor Wiadomość
Ringo_Starr

Wysłany: Wto 06 Lis, 2007   Dobry klub muzyczny w Łodzi, poszukiwany!

Drodzy Koledzy, mam mały problem, mianowicie poszukuję dobrego klubu muzycznego w Łodzi, w którym byłby grane kawałki z lat 60. i 70. Jeśli istnieje takowy i ktoś z was może go polecić, bo był tam i dobrze się czuł, to prosiłbym bardzo o adres i ewentualnie jakiś mały opis atrakcji ;) . Z góry dzięki,

Karol

matizol 
v to nie ja

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

Chyba w lizardking jest cos takiego... dokładnie nie wiem ale cos takiego mi sie obiło o uszy. Przejdz sie i zapytaj

Ringo_Starr

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

Właśnie w tym problem, że nie mogę się przejść i zapytać, bo mieszkam w Łebie, a Łódź jest kawałek dalej ;)

Cała sprawa polega na tym, że koleżanka z Turcji przyjechała na 4 miesiące do Łodzi, w ramach wymiany uczniów i chce się dowiedzieć gdzie takowy klub można znaleźć. Niestety słabo mówi po angielsku i boi się, że jak pójdzie sama w nocy, do miasta, do jakiegoś nieznajomego miejsca, to coś jej się może stać, dlatego proszę o opinię dobrych klubów, w których ktoś był, bawił się i wie jaka tam atmosfera panuje.
Dzięki za propozycję i czekam na następne.

Karol

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Dobry klub muzyczny w Łodzi, poszukiwany!