Anarchismo, czytając Twoje posty, odnoszę wrażenie jakbym słuchał wypowiedzi Korwina.
Nie odbierz tego źle, takie mam wrażenie.
Bo my ta sama szkoła, odkąd mogę głosować to od zawsze głosuje na Korwina, ot rodzice wychowali mnie na liberalnego konserwatystę plus studia z ekonomii, wybacz więc nie mogę inaczej gadać niż JKM.
W ogóle to zamierzam się zapisać do partii Korwina a teraz spodziewam się gromów na mój łeb z lewej flanki
Ostatnio zmieniony przez Anarchismo Nie 10 Paź, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Korwin Mikke - to moim zdaniem najlepszy kandydat do rządzenia tym państwem i szkoda, ze nie wygral. Konkretny facet, ktory zrobilby porządek.
Czasem myśle, ze jeszcze Cejrowski powinien wziac sie za polityke.. byloby jeszcze bardziej posprzątane i co najwazniejsze zniknely by absurdy, albo ich wiekszosc. :]
A co do doplaczy itd... w pełni popieram Anarchismo.
Cejrowski powinien wziac sie za polityke.. byloby jeszcze bardziej posprzątane i co najwazniejsze zniknely by absurdy, albo ich wiekszosc. :]
Jakby się Cejrowski wziął za politykę, to by zamknął homoseksualistów w obozach koncentracyjnych. Programy robi świetne, ale z jego poglądami jest mi zupełnie nie podrodze, zbyt prawicowy.
Choć co do hipotez, że państwo macza/ło w tym swoje brudne paluchy (wątek mafijno-narkotykowy) to jest wielce prawdopodobne i wcale by mnie to nie zdziwiło.
Już się kiedyś o to kłóciliśmy (tzn o prawo do samostanowienia vs ingerencja państwa) ale dalej uważam , że jak kto chce wpieprzać dopalacza to jego sprawa ale nie można tak sprawy zostawić bo się dzieciaki za to łapią, jest syf i zielone światło dla wszelkiej dilerki. W Polsce nigdy się nie uda 100% wolności dla każdego (zresztą nigdzie). To jest utopia.
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
ja mysle tak:
Panstwo powinno dotowac sprzedaz dopalaczy -> wiecej polmozgich malolatow to kupi -> leczenie z zatrucia dopalaczami powinno odbywac sie tylko w wypadku platnosci 100% przez pacjenta albo jego rodzine, najlepiej gotowka -> zdechnie cale bydlo co sie tym raczy albo zasili sluzbe "zdrowia". Plan prosty jak TTerdolenie.
W Polsce nigdy się nie uda 100% wolności dla każdego (zresztą nigdzie). To jest utopia.
W pewnym sensie tak, jest utopią bo w demokracji nie da się wcielić tego programu w życie, ale nie dlatego że jest to utopijny program, tylko że ten program byłby wielu elitom nie na rękę, ktore za pieniądze podatnika chcą rządzić wpływać na jego losy decydować i pławić się w zbytku.
ja mysle tak:
Panstwo powinno dotowac sprzedaz dopalaczy -> wiecej polmozgich malolatow to kupi -> leczenie z zatrucia dopalaczami powinno odbywac sie tylko w wypadku platnosci 100% przez pacjenta albo jego rodzine, najlepiej gotowka -> zdechnie cale bydlo co sie tym raczy albo zasili sluzbe zdrowia. Plan prosty jak TTerdolenie.
jeden zmarł, drugi przeżył. oni robią z tego aferę, jakby pół konwentu pis wytłukli. i kaczyński jest genialny w swoich oskarżeniach, chyba kompletnie stracił kontakt z rzeczywistością.
dopalacze fakt, coś cicho się zrobiło. ale zaraz się bratko ogarnie i wypali z jakimś pozwem o odszkodowanie. wtedy to dopiero bedzie zwalanie winy jeden na drugiego. w szkle kontaktowym beda mieli ubaw.
rzad dostal sraczki, szkoda, ze troche po czasie, co za matoly xD czekam teraz na tych wszystkich obroncow owczesniej walki z dopalaczami, ciekaw jak teraz beda sie tlumaczyc xD ale mam beke, ja nie moge xD
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!