Wysłany: Pon 27 Kwi, 2009
a skad on mnie zna?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
potrzebuje jakies DOBRE horrory, ktore moge mnie przyprawic o dreszczyk...
ostatnio w ciagu 2 dni przejrzałem :
The Burrowers, When a stranger Calls, Cthulhu, Gothika, Lustra, The Children, The Uninvited, Eksperyment SS...z czego tylko ten ostatni pozwolil mi sie RAZ wzdrygnac...reszte z wymienionych...moze to dziwne, zle "przesmialem"...bo byly komiczne, a nie straszne
czy juz nie ma porzadnych, strasznych horrorow? Ludzie, pomozcie...moge byc nawet antyki...zeby tylko bylo warto...
_________________ Pearl Target + Mapex Black Panther + Paiste 101 + PST5
Wysłany: Czw 18 Lut, 2010
Everybody's Fine - mistrzowska gra DeNiro, swietna fabula, dramat mocno dajacy do myslenia...w przeciwienstwie do ostatnich gownianych wypustow hollywoodu ten naprawde polecam!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pią 19 Lut, 2010
sherlock zarabisty
Ja bylem ostatnio na Parnasus. Ostatni film z Ledgerem, gra do tego Depp i Farell. Rezyseria Terry Gilliam. Bardzo fajowy, troche bajkowy ale to w koncu świat Gilliama.
Wysłany: Sob 20 Lut, 2010
pater mozna juz boondockow wypozyczyc? czekalem na ten film chyba z 5 lat