Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 Gdzie pracują/uczą się perkusiści?
Takiego tematu jeszcze nie było.
Ciekawi mnie, co robicie poza graniem? Jesteście nauczycielami, kręcicie rogale w piekarni na rogu, czy dalej się kształcicie? A może żyjecie z muzyki?
Ja kształce się w 2 klasie liceum z zamiarem kontynuowania nauki w zawodzie informatyka (ściślej - serwis, administrowanie sieciami). Być może technik, a może studia. Może reżyseria dźwięku?
Z tego co wiem, to kfadrat prócz grania próbuje opchnąć swoje amati i gra kermita ze swoją starą w ulicy sezamkowej, a jak z resztą?
student dzienny III roku informatyki uś i doradca klienta tp w ogolnopolskim call center (juz ostatni miesiac, na szczescie ) z tej strony wkrotce wracam do korzeni i zarobkuje w grafice do www, niewspolmiernie wieksze pieniadze i zero normowanego grafikiem czasu pracy - czyli wszystko, co rockowe ochlejusy lubia najbardziej
Aktulalnie bezrobotna mgr inż. z dziedziny technologii chemicznej, specjalnośc: technologia tworzyw sztucznych.
Oprócz grania:wolontarity non stop np. na zlotach motocyklowych albo na fetiwalach, szkółka niedzielna i akacjez typu"dla dzieci", poradnictwo(w ramach służby na SLOT Art Festiwal), leader Explosion Evangelism itp. I mnóstwo innych "społecznych zajęć".
Pewnie jeszcze coś bym sobie przypomniała, ale już mi się nie chce i idę spać
Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006
Izolda myslalem ze jestes mlodsza :P
Obecnie uczen liceum o profilu matematyczno-informatycznym w klasie II(tak, tak w tym roku mam polowinki ). A po szkole to wspoltworca pracowni platnerskiej o wdziecznej nazwie Opus Dei, dzieki czemu mam jak sobie dorobic na bebenki.
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Obecnie uczen liceum o profilu matematyczno-informatycznym w klasie II(tak, tak w tym roku mam polowinki ). A po szkole to wspoltworca pracowni platnerskiej o wdziecznej nazwie Opus Dei, dzieki czemu mam jak sobie dorobic na bebenki.
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
a ja sobie jestem sekretarką czyli siedzę w biurze i urozmaicam sobie czas łażeniem po necie, czytaniem i ćwiczeniem na padziku. W przyszłym roku wybieram sie na realizację dźwięku.
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
Shalaq studiuje filologie angielska na Uniwersytecie Jagiellonskim w Krakowie. Przy okazji pisze do Perqsji i klnie na brak poczatkujacych perkusistow w swojej dziurze zwanej Dębicą, bo nikt nie chce sie u niego uczyc
a ja jestem sobie mgr inż. i sobie siedze i projektuje mosty, wiadukty, estakady, przepusty, tunele, kładki dla pieszych , mury oporowe i co sobie stryjkowie jeszcze życzą w temacie budownictwa komunikacyjnego.
a to czy Dębica jest dziurą to zależy czego się od niej oczekuje:) mi pasi.
Z wykształcenia jestem sobie filozofem o specjalizacji "francuska filozofia nauki początków XX-go wieku".
A zarobkuję jako "Kierownik d/s. zarządzania danymi" w biurze rachunkowym (niestety długość nazwy stanowiska nie przekłada się na wysokość zarobków )
Jestem studentem II roku Zarzadzania i inzynieri produkcji na wydziale informatycznym Politechniki Szczecińskiej od przyszlego roku obieram drugi kierunek a mianowicie Informatyka na tym samym wydziale i uczelni
Poza tym to nigdzie nie pracuje niedlugo zacznie sie dorabianie na koncertach tuz po wydaniu plyty.
Uczeń liceum ogolnoksztalcacego w slupcy ... a pozniej chcialbym byc muzykiem ^^ (ah... ) No a jak sie nie uda to bede pewnie pracowal w gazecie jako grafik i ewentualnie projektowal strony na boku.
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
to ja dodam od siebie ze w przyszlosci sie wybieram na studia kowalstwa artystycznego, tylko jeszcze nie wiem na jakiej ASP :P
Ja studiuję na UKSW w Wawie na II roku Socjologii, mam nadzieję że dostanę się na III rok, jeszcze kampania wrześniowa w toku... studiuję zaocznie, gdyż w tygodniu pracuję jako Operator Baz Danych w firmie, która zajmuje się pośrednictwem i przesyłaniem korespondencji medyczno - farmaceutycznej... pracę załatwili mi kumple z kapeli, którzy też tutaj pracują (3/4 kapeli zarabia w tej samej firmie hehe, sprawy zespołowe często załatwiamy wychodząc na przerwę na fajka, tzn. ja nie palę ale na przerwę wychodzę )
Uczeń I klasy XXI LO w Łodzi, profil dziennikarski, plany na przyszłośc: oglądanie mnóstwa filmów i pisanie o nich, za co otrzymywał bede ( i hope so ) pieniądze
student III roku socjologii. licencjackie o pozniej to nie wiem, moze dziennikarstwo. pracował i tak nie bede pewie w zawodzie (choć miło by było) bo idzie zarobić dobra kase w zespole w ktorym gram.
Izolda napisał/a
klima napisał/a
Wielu się nabiera na mój młody wygląd.
Bywa to czasami nadwyraz zabawne.
jak zobaczylem twoje fotki w "pokaz sie" to myslalem ze max 18 masz a tu ci no prosze
gorace 18
no na 21 nie wygladasz napewno :)