witam. wygrzebałem ostatnio ze strychu gitarę basową koreańskiej produkcji. no i jest problem, że nikt nic nie wie, nikt nic ni słyszał. ogólnie to nie działa, ale chciałbym oddać ją do lutnika. ktoś w ogóle wie co to za bas/firma/warto?
foto:
ps. nie, to nie moja ręka;)
Ostatnio zmieniony przez mersiant Nie 08 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 08 Maj, 2011
Nie ma foty
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie chcę Cię smucić ale to forum perkusyjne i jeśli dałbyś fot 1cm2 blachy po ciemku, to po dwóch dniach znałbyś:
- firmę
- model
- rozmiar
- stop
- wagę
- rok produkcji
- rodzaj kucia/toczenia
- nazwisko robotnika
- imiona jego dzieci
- adres zamieszkania
- temperaturę w momencie produkcji
- markę samochodu jakim jeździ
- rodzaj piwa jaki pija
A z wiosłem to może być problem
_________________ No risk, no progress!!!
Ostatnio zmieniony przez erobeson Pon 30 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Spector ma jednak troszkę inne logo i nie robi gitar w Korei .
To wygląda na Samicka. Do lutnika - jeśli koszt naprawy nie przekroczy 200 zł, to można spróbować, chociaż to absolutny max, bo jeszcze dolicz struny i możesz za tę kasę trafić całego samicka na chodzie. No chyba że to jakiś vintage-custom na zamówienie Wootena.
Ucz się Kiedy olałem perkusję zacząłem uczyć się na basówce, bardzo miło wspominam ten instrument. Co prawda mojego pięknego jazz bassa sprzedałem, ale czasami u znajomego sobie trochę pogrywam. Basówka fajna sprawa.