Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » K. Piasecki -Hotel california
K. Piasecki -Hotel california
Autor Wiadomość
piotrek

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007   K. Piasecki -Hotel california

Witam poszukuje od dłuższego czasu , filmu bądz mp3 z występem Krzysztofa Piaseckiego (kabareciarz) razem z Witoldem Pasztem (Vox) i chyba Zbigniewem Wodeckim . Chodzi mi o piosenke Hotel california zespołu The Eagels . Słowa były polskie . Szukałem juz i na wrzuta.pl i na youtube , nigdzie nie moge znalesc . Jezeli ktos wie gdzie moge to znalesc to prosze o info , tutaj badz na priv . Z gory dzieki :D

Pejan

Wysłany: Sob 17 Lis, 2007   

Wpisałem w BearShare przy ustawieniach "video only" hasło "hotel california" i znalazło. 25 MB. Spróbuj. Wysłać tego po ściągnięciu i tak się nie da.

piotrek

Wysłany: Nie 18 Lis, 2007   

wpisałem ale wyskoczylo tylko wykonanie the eagles ktore juz mam , potrzebne mi wykonanie piaseckiego o ktore jest cholernie ciezko :/ ale dzieki za checi :D

Pejan

Mnie wyskoczyło też Piaseckiego. Próbuj. Dziś nie ma, jutro jest.

piotrek

oka dzieki bede szukał :D

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » K. Piasecki -Hotel california