Wysłany: Sro 15 Gru, 2010
robi sie kalendarz, robi
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Byle by rudej nie było. Na tym z 2010 nie mogłem się doliczyć wszystkich dni. Na pewno było mniej weekendów niż powinno być. Nie ufam takiemu kalendarzowi.
Bez urazy, ale czy tam nie ma ładnych dziewczyn ? ... Chyba na takim kalendarzu powinny być ładne ? No, ale są plusy, chociaż nie będę wydawał pieniędzy na pierdoły perkusyjne tylko po to, żeby zdobyć kalendarz. To mi w tym roku nie grozi. Btw. Za rok dajcie nawalatora przy polmuzie, będzie chociaż wesoło.
Zastanawiałem sie czy dzielić się opinią o tym kalendarzu, bo moze być ona krzywdząca, ale co tam jedna opinia. Dla mnie porażka. Kobieta ma minę kota srającego na puszczy, nie uśmiecha się, jest jakaś taka przygarbiona, kompletnie to nie koresponduje z tematem perkusyjnym, wygląda jakby była przymuszona do sesji, jakby ktoś ją tydzień głodził, ubrał w pierwsze lepsze ciuchy wcisnął do ręki pałki i kazał pozować.
dziewczynka z zaPAŁKAMI
Ostatnio zmieniony przez Anarchismo Pon 07 Lut, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 07 Lut, 2011
maly? to chyba w tej wersji tutaj na forum normalnie jest w formacie a2 chyba
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Anarchismo ja wiem, że Tobie by się kalendarz z Korwinem podobał
A tak poważnie to Panna nie musi się każdemu podobać i nigdy nie zakładałem, że będzie. Co roku jest inny klimat, inny zestaw, inna modelka i inna stylizacja. W tym roku zamysł był taki a nie inny. Jak co roku jednym się podoba innym nie. Tak było i będzie zawsze.
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
Z ekonomicznego punktu widzenia byłoby to do przejścia, lecz logistycznie zapiąć 12 świetnych zdjęć w 12 różnych sceneriach to byłoby sporo wyzwanie przede wszystkim czasowe.
Wiem ile czasu i nerwów kosztował mnie ten kalendarz i na chwilę obecną nie wyobrażam sobie 12 stronnicowego
Wierz mi ze ustawienie zestawu pod zdjęcie to bardzo pracochłonne zadanie często nawet zabierające kilka godzin.
Pomyśle jednak nad tym bo to jest jakiś pomysł.
No i 12 modelek jeszcze, które nie mają kłamliwego portfolio.
Mieliśmy taki przypadek ze przychodzi Panna na sesje, wynajęty hotel 5 gwiazdkowy, sala cygarowa a tu przychodzi babka nawet nie podobna do zdjęć z portfolio z wymiarami znacznie odbiegającymi od podanych i z twarzy nie podoba do siebie.
Możliwe ze to pech związany z tym ze po raz pierwszy na kalendarzu nie pojawił się mój zestaw
W przyszłym roku znowu swojego wstawię, a pracę rozpoczniemy już chyba w maju
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
jerekp napisał/a
Ale taki pewnie bym sobie kupił a tylko z jedną dziewczyną to co to za kalendarz.
bez obrazy, ale to co piszesz, jest po prostu zalosne...nawet mi sie tlumaczyc nie chce...