(prawie) Każda śmierć to smutek i żal.
A w kwestii opery to powiem szczerze, że nie znoszę tego rodzaju śpiewania. Wzbudza we mnie agresję i doprowadza do szału. To jedyny rodzaj muzyki, który mnie tak dobija.
(prawie) Każda śmierć to smutek i żal.
A w kwestii opery to powiem szczerze, że nie znoszę tego rodzaju śpiewania. Wzbudza we mnie agresję i doprowadza do szału. To jedyny rodzaj muzyki, który mnie tak dobija.
Opere da sie (z zatyczkami) wytrzymac, ale operetke to juz naprawde tylko z dubeltowki...:)
Pavarotti to byl czlowiek - instytucja opery, oczywiscie - wybitny glos, ale smialo moge powiedziec - ikona popkultury. Slyszac to nazwisko od razu wiemy o kogo chodzi, potrafil sie wypromowac a to jest sztuka - bo przeciez przecietny zjadacz chleba w operze byl najwyzej raz,dwa w swoim zyciu.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Współpraca może i świetna tylko efekt tragiczny. Głos operowy + rockowe dźwięki wokół to dopiero tortura.
Niestety, żebym nie wiem jak się natężał to nie udźwignę, taki to ciężar.
z tej wspolpracy (passengers) polecam utwor z drugiej strony singla "miss sarajevo":
"One" w wykonaniu z orkiestra symfoniczna, najdoskonalsza, poruszajaca wersja...
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
.. a sam go naśladowałem w liceum z kumplami na przerwach . nawet mieliśmy zagrać cover tej piosenki Sepultury, gdzie ja miałem dawać Pavarottiego . Fajnie było. ..na zawsze w pamięci wszystkich! wielki człowiek...
Mnie nie bawią cyfrowe znicze. Ale wiem jedno: Mimo, iż nie lubie opery, bo mnie męczy, jego śmierc jest cholernie wielka stratą, patrząc na fakt ile włożył w muzyke, nie tylko operę.
Współpraca może i świetna tylko efekt tragiczny. Głos operowy + rockowe dźwięki wokół to dopiero tortura.
Niestety, żebym nie wiem jak się natężał to nie udźwignę, taki to ciężar.
Żałosny komentarz Posłuchaj utworu Miss Sarajevo, polecam. Jednak można