Witam po obejrzeniu ostatniego półfinału chce mi się śmiać (jakby ktoś nie wiedział to wklejam listę finalistów)
-Magdalena Welc wokal
-Patrycja Malinowska wokal
-Sabina Jeszka wokal
-Me, Myself and I tercet wokalny
-Piotr Lisiecki wokal
-Anna Miadzielec
-Jacek Tarczyło taniec sportowy
Aktualnie w finale są wokaliści i para taneczna, wg mnie jedynie na miejsce w finale zasługuję Me, Myself and I ponieważ tworzą bardzo ciekawy projekt.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Pon 08 Lis, 2010
wiadomo bylo od zawsze, ze taki program to standartowa sieczka dla mas, co ciekawsi ludzie zostaja wywaleni w pierwszych odcinkach i teraz mamy final, ktory moglby byc w radiu...sorry, ale dla mnie w ogole spiewacze powinni byc wywaleni, mieli swoj czas w idolu, trzeba bylo tam zablysnac, nie taki jest chyba koncept, zeby z mam talent robic idola...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie oglądam, widziałem 2-3 odcinki i se ziewnąłem. Ale co mi się w oko rzuciło to właśnie wokaliści z talentem. Nic mi do ich talentu/braku talentu ale wyobrażałem sobie ten program, że tam będzie coś nietypowego, jacyś kuglarze, malowanie nogą, zjadanie kotleta w sekunde czy coś. A tak to śpiew i taniec, które już tysiąckrotnie były rozkminione w Idolach, Jukendensach a ci którzy tam odpadli albo zdygali przyszli w końcu do MT, czyli nie ma żadnych oryginalnych talentów a tylko odrzuty z Idola i YCD. I taka to moja opinia.
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
generalnie wokalista ma łatwiej jeśli chodzi o rozwijanie kariery, zakłada zespół i gra koncerty nagrywa płyty i tak powinno być a nie chodzenie do programu, Muffin popieram twoje zdanie, że w mam talent powinno być coś innego poprzednio wygrał akordeonista, ciekawa sprawa choć nie trawie tego instrumentu.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Pon 08 Lis, 2010
no ale z tego co widzialem, to ten akordeonista ostro tam zamiatal, wiec chyba mu sie nalezalo(nie wiem, nie ogladalem finalu, widzialem urywki)...w tym sezonie mt powinien wygrac facet co wpieprzal bigos na czas i tyle
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Tego z bigosem akurat widziałem, był cienki jak dupa węża, słaby i smutny. Miliony takich jest.
Znam dziewczynkę co na obozie zuchowym wybekała alfabet jednym tchem, zwyciężając tym zuchowy letni mam talent.
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Ale po co się denerwować? Jak ludzie chcą to oglądać to niech oglądają, wysyłają esemesy na naszych utalentowanych polaków i niech dają zarobić tefałenowi. Nich oglądają jak Oni Stoją Na Lodzie z Gwiazdami. Ich sprawa by się odmóżdżyć.
Ja to mam wyjebane na ten program.
A co do samej telewizji. Oglądam czasami, jak coś pijemy na stancji, albo obiadek chcę sobie zarzucić. Oczywiste jest to że nic nie ma, ale czasami jak się wiadomości trafią to z braku laku można obejrzeć.
Ogladalem ten ostatni odcinek 'mam talent' i tylko niepotrzebnie sie wk...
Zawodowe babki z Mocha http://www.myspace.com/mochatrio
zostaly zaorane w trzy dupy przez towarzystwo wzajemnej adoracji... no zenada.
Dzieci z gimnazjum sie zmobilizowaly i wyslaly masowo esy na "chlopca ogniskowgo" piotrusia lisieckiego...