Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Mam Talent
Mam Talent
Autor Wiadomość
YelloW_EyE 
Rowan

Wysłany: Pon 08 Lis, 2010   Mam Talent

Witam po obejrzeniu ostatniego półfinału chce mi się śmiać (jakby ktoś nie wiedział to wklejam listę finalistów)
-Magdalena Welc wokal
-Patrycja Malinowska wokal
-Sabina Jeszka wokal
-Me, Myself and I tercet wokalny
-Piotr Lisiecki wokal
-Anna Miadzielec
-Jacek Tarczyło taniec sportowy

Aktualnie w finale są wokaliści i para taneczna, wg mnie jedynie na miejsce w finale zasługuję Me, Myself and I ponieważ tworzą bardzo ciekawy projekt.

Meinl

klima 
Almighty of forum!

Wysłany: Pon 08 Lis, 2010   

wiadomo bylo od zawsze, ze taki program to standartowa sieczka dla mas, co ciekawsi ludzie zostaja wywaleni w pierwszych odcinkach i teraz mamy final, ktory moglby byc w radiu...sorry, ale dla mnie w ogole spiewacze powinni byc wywaleni, mieli swoj czas w idolu, trzeba bylo tam zablysnac, nie taki jest chyba koncept, zeby z mam talent robic idola...

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

muffin man
mikirurka.kom

Nie oglądam, widziałem 2-3 odcinki i se ziewnąłem. Ale co mi się w oko rzuciło to właśnie wokaliści z talentem. Nic mi do ich talentu/braku talentu ale wyobrażałem sobie ten program, że tam będzie coś nietypowego, jacyś kuglarze, malowanie nogą, zjadanie kotleta w sekunde czy coś. A tak to śpiew i taniec, które już tysiąckrotnie były rozkminione w Idolach, Jukendensach a ci którzy tam odpadli albo zdygali przyszli w końcu do MT, czyli nie ma żadnych oryginalnych talentów a tylko odrzuty z Idola i YCD. I taka to moja opinia.

http://www.youtube.com/watch?v=aFIMWRXWY90

YelloW_EyE 
Rowan

generalnie wokalista ma łatwiej jeśli chodzi o rozwijanie kariery, zakłada zespół i gra koncerty nagrywa płyty i tak powinno być a nie chodzenie do programu, Muffin popieram twoje zdanie, że w mam talent powinno być coś innego poprzednio wygrał akordeonista, ciekawa sprawa choć nie trawie tego instrumentu.

Meinl

klima 
Almighty of forum!

no ale z tego co widzialem, to ten akordeonista ostro tam zamiatal, wiec chyba mu sie nalezalo(nie wiem, nie ogladalem finalu, widzialem urywki)...w tym sezonie mt powinien wygrac facet co wpieprzal bigos na czas i tyle :D

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

muffin man
mikirurka.kom

Tego z bigosem akurat widziałem, był cienki jak dupa węża, słaby i smutny. Miliony takich jest.
Znam dziewczynkę co na obozie zuchowym wybekała alfabet jednym tchem, zwyciężając tym zuchowy letni mam talent.

http://www.youtube.com/watch?v=aFIMWRXWY90

Totem 
potem ...

Ale po co się denerwować? Jak ludzie chcą to oglądać to niech oglądają, wysyłają esemesy na naszych utalentowanych polaków i niech dają zarobić tefałenowi. Nich oglądają jak Oni Stoją Na Lodzie z Gwiazdami. Ich sprawa by się odmóżdżyć.
Ja to mam wyjebane na ten program.

Anarchismo 
Cowboy From Hell

Totem napisał/a
Ja to mam wyjebane na ten program

słusznie

dodam że ja mam wyjebane na cała telewizję, polecam :)

dojcz

O narodzie zaprawde powiadam wam - Miejcie wyjebane...a bedzie Wam dane :)

Totem 
potem ...

dojcz napisał/a
Miejcie wyjebane...a bedzie Wam dane :)

Polecam.
Totem.

A co do samej telewizji. Oglądam czasami, jak coś pijemy na stancji, albo obiadek chcę sobie zarzucić. Oczywiste jest to że nic nie ma, ale czasami jak się wiadomości trafią to z braku laku można obejrzeć.

YelloW_EyE 
Rowan

czasami są dobre filmy, nie mówcie, że nie, jakiś dokument na tvp 3 tylko strasznie późno

Meinl

blanker666

Ogladalem ten ostatni odcinek 'mam talent' i tylko niepotrzebnie sie wk...
Zawodowe babki z Mocha http://www.myspace.com/mochatrio
zostaly zaorane w trzy dupy przez towarzystwo wzajemnej adoracji... no zenada.
Dzieci z gimnazjum sie zmobilizowaly i wyslaly masowo esy na "chlopca ogniskowgo" piotrusia lisieckiego...

takze popieram - BOJKOTUJEMY TV. ;) moze oprocz tvp kultura, i pogrmcow mitow ;) :razz:

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Mam Talent