Czytając forum canon-board zauważyłem fajny ficzer. Mapka użytkowników forum. Założyłem nam też taką, dopisujcie się, bo na razie jestem jedynym bębniarzem na świecie. Zdjęcie mile widziane
Strasznie muli mi ta strona...
Do tego stopnia, że komputer karze mi jeszcze raz instaliować widows, ponieważ explore coś tam powoduję jakiś błąd. Oczywiście <nieznany>, bo jakże...:(
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Do tego stopnia, że komputer karze mi jeszcze raz instaliować widows, ponieważ explore coś tam powoduję jakiś błąd. Oczywiście <nieznany>, bo jakże...:(
kurcze ty stosujesz jeszcze explorera? boże mij go w swojej opiece....
kurcze ty stosujesz jeszcze explorera? boże mij go w swojej opiece....
Taki błąd nie musi oznaczać, że używa IE, często jak się wysypuje jeden program to ciągnie za sobą też explorera, który tak czy inaczej cały czas działa w systemie jako tam główny manager czegoś ;p wątków chyba.
no mowi ze mu jebnal system jak wszedl na ta strone ... ja nie wiem nie widzialem jego kompa po tym zdarzeniu wiec nie moge potwierdzic ... po prostu prosil zebym wam napisal zebyscie uwarzali ja tej strony nawet nie odpalam bo mi sie nie otwiera wiec mi to wisi , jak bedzie dzialac i tak odpale
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Może jakiś bug, strona jest nowa i to dość bardzo, no i jest częściowo w javie więc cośtam mogła popsuć przy odpowiednich warunkach... U mnie nic się nie dzieje w każdym bądź razie to sie nie przejmam.
No to jestem po reinstalce.
Wczoraj oglądałem mapę, tak oglądam, oglądam - wisi. No to go restartuję.
Po raz kolejny włączam tą stronę. Oglądam mapę - wisi - restart. Gdy odpaliłem trzeci raz, wyskoczyło mi taklie okinko:
"Program wykonał nie prawidłową operację i nastąpi jego zamknięcie..."
I członek męski świeczki zgasł.... Tzn. już były error'y i windowsa do konca nie odpalał. Nie wiem, moze to wina explorer'a?
Zaraz sobie skoluję mozille. Może tp jakoś uchroni to wszystko.:)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.