Wysłany: Czw 26 Sie, 2010 Mini perkusja na prezent
Hej!
Mam taki mały problem i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Mój chłopak obchodzi niedługo urodziny a ja nie mam pojęcia co mogłabym mu kupić.. Jest perkusistą, bardzo dużo ćwiczy i gra w zespole.. W dodatku jest strasznym gadżeciarzem. Ciągle kupuje jakieś nowe gadżety, jego ulubiony program do gadżetLab na TVNTurbo.
Tak się zastanawiam co mogłabym mu kupić i wpadłam na genialny pomysł, żeby kupić mu taką mini perkusję.
dobra, to dwaj panowie wyżej na święta dostają po swetrze i parze ciepłych skarpet - bo zawsze się przyda. ludzie to ma być prezent, pałki sam sobie kupi takie jakimi gra. ja dostałem taką perkusyjke w prezencie i byłem zajarany jak bombka. gosia - kupuj ją - jest "rozstrojona" i umie odgrywać tylko po jednym dzwięku na raz, słowem arcyniepraktyczna i bez żadnego perkusyjnego zastosowania - IDEALNA na prezent
Panowie, pamiętajcie ze prezent powinien prze de wszystkim prezentem, nie musi być praktyczny, przydatny. Liczy sie pamięć i to, ze jest od serca. Mnie taki mały gadżet naprawdę by ucieszył.
Wiem ze mamy ten zasrany XXI wiek, i ze teraz daje się kasę, mówiąc:"A kup se co chcesz", ale jak dla mnie to głupota.
Kupuj mu śmiało, jeśli nie jest materialistą, to będzie się cieszył jak murzyn z blaszki.
Pałki, jak już strangejour wspomniał sam sobie kupi, jakie tylko będzie chciał.
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010
propozycja ogorka imo najlepsza
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Moim skromnym zdaniem, dobrym strzałem byłoby też sprezentowanie jakiegoś gadżetu ale z zastosowaniem w zestawie. Do kupowania samemu takich zabawek często nie ma się głowy, a mogą dać dużo radości jako urozmaicenie brzmienia zestawu.
_________________ "Every day creates your history..." MJ
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010
albo wieszak na piwo do statywu, ja mam i sobie chwale nie moge znalezc na dc, ale jak napiszesz to napewno maja
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Malgosiaa,
W tamtym roku dostalem cos takiego od swojej rodziny pod choinke. Cieszylem sie jak dziecko, gadzet stoi w moim mieszkaniu na polce i jest mega atrakcja jak wpadaja do mnie jacys znajomi z dzieciakami.
Dodam na koniec, ze stary byk ze mnie, juz dawno zapomnialem co to studia i biwaki i wcale mi to nie przeszkadza. Wiadomo, ze fajniej byloby dostac nowiutkiego Masterworksa albo innego Designera, ale to ma byc upominek a nie lapowka.
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010
KaRaŚ napisał/a
Nie wiem ile Małgosiu masz lat, ale ja jakiś czas temu od dziewczyny dostałem 100 prezerwatyw i byłem bardzo zadowolony. Ona też
tabletki lepsze i 100x wygodniejsze