Ten Urugwajczyk, który obronił ręką tego gola powinien zostać bohaterem narodowym!
może i powinien, ale bardziej prawdopodobne jest to że "za zasługi" opuści afrykę w plastikowym worku albo co najmniej z wuwuzelą w... no nie ważne gdzie
Wysłany: Nie 04 Lip, 2010
byle niemcy nie wygrali mundialu bo to bedzie tragedia...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
byle niemcy nie wygrali mundialu bo to bedzie tragedia...
dlaczego? w ogóle dziwi mnie takie podniecanie się kto wygra mundial, niech po prostu wygra lepszy, jak narazie niemce grają ładny i skuteczny futbol, a to że są niemcami czy nie, mnie osobiście wali.
Wysłany: Nie 04 Lip, 2010
ja tam jako mistrza widze holandie i tak tez bedzie!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie przepadam za Niemcami, ale ukłony i szacunek za styl i poziom na jakim grają. Obiektywnie to im jak narazie należy się tytuł, choć życzyłbym sobie Holandię lub Hiszpanię.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Hiszpania polegnie z Niemcami. W finale polegnie Holandia. Wszystko zgodnie z prawem "mistrzostwa nie zdobywają drużyny na literę H".
Argentyna niestety nie mogła zdobyć tytułu, ze względu na ciążącą na niej klątwę od 1986r.
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010
ale ten forlan ma torpede w tej nodze...