Wysłany: Wto 06 Lip, 2010
kurde juz sie balem tych atakow urugwajczykow na koniec, ale tak to musialo sie skonczyc
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
no jakby sędzia nie stwierdził dwóch spalonych których nie było na początku meczu to może byłoby inaczej, pozostaje mieć nadzieję ze niemce wygrają ze spaniszami i holendrów przeorają bo moim zdaniem holendrzy coś za wysoko zaleźli
Wiesz co...pewnie gdybyś był Brazylijczykiem od małego, tam się wychowywał i żył całe życie, to też byłbyś wstanie zrobić wiele w takich sytuacjach. Tam piłka jest religią, nie możesz ich oceniać przez pryzmat własnej kultury
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
No to od dzisiaj hasło "Mundialu nie wygrywają drużyny na literę H" nie obowiązuje.
W finale jest mi obojętne kto wygra.
Dodatkowo padł kolejny stereotyp, że drużyny europejskie wygrywają tylko w Europie.
W ogóle te mistrzostwa są pełne ciekawych zdarzeń.
Ostatnio zmieniony przez jerekp Sro 07 Lip, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
niby jeden gol i jedna wygrana, ale radocha taka, jakbym mial w totka wygrac do domu szwaby, do kompletu brakuje mi aby z urugwajem dostali
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Lukas Podolski
Miroslav Klose
Piotr Trochowski
Marko Marin
Mesut Özil
Serdar Tasci
Sami Khedira
Dennis Aogo
Jerome Boateng
Cacau-Claudemir Jeronimo Barrett
Mario Gómez
Wysłany: Nie 11 Lip, 2010
kurde, a tak dawal urugwaj rade! niewiele brakowalo...
No i się skończyło. Niestety w tych mistrzostwach moi faworyci zawiedli, ale za cztery lata może będzie inaczej. Na szczęście zaraz się zaczną ligowe i pucharowe młócki, więc jakoś ten to zleci.
obserwując finał, zadawałem sobie pytanie jak to możliwe że holandia zaszła tak daleko. W ogóle poziom tego meczu, jego dramaturgia były słabe. Ale niemniej będzie mi brakować meczyków, fajnie się piwko popijało do telewizora.