Wysłany: Sob 19 Cze, 2010
cieszy mnie ten mundial niesamowicie faworyci dostaja w dupe, i moze ciekawsza bedzie pucharowka
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ja wczoraj jak grała Dania i Kamerun to oglądałem tylko pierwszą połowę i tak.
A Brazylia WKS może być ciekawie. WKS serio ładnie gra. Oby byli na koniec lepsi od Portugalii w grupie.
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Wysłany: Nie 20 Cze, 2010
ja obstawiam na remis dzisiaj, 1-1 mysle
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
mi sie podobala druga polowa, wiecej akcji bylo i w ogole fajniej sie ogladalo...bylem pewien, ze zaczna sie tluc tam na koniec juz...sedzia swoja droga, byl tak beznadziejny, ze to sie w glowie nie miesci...
na moje, to juz nie powinien zadnego meczu na tych mistrzostwach sedziowac, zadowolony sie pyta czy reka zagral, no to wtf?
Czerwona kartka dla Kaki tak samo z dupy jak dla mnie, i jeszcze gosciu w klate przyjal i sie za twarz lapie Jeden wielki chaos w koncowce sie zrobil... ale pare akcji fajnych. No mam nadzieje ze jutro Hiszpanie jakiegos babola nie zrobia z Hondurasem
no z hondurasem raczej wygraja, ale chcialbym zeby z chile dostali w pape i pojechali do domu
tez jestem ciekaw jak sie koreance zaprezentuja jutro, dali rade strzelic bramke brazylii, to moze tutaj cos podzialaja
Czerwona kartka dla Kaki tak samo z dupy jak dla mnie, i jeszcze gosciu w klate przyjal i sie za twarz lapie Jeden wielki chaos w koncowce sie zrobil... ale pare akcji fajnych.
popieram w calej rozciaglosci - a ten sedzia to jakis mega gej... zednada - do odstrzalu.
czerwone to powinny byc - ale dwie kartki - dla gosci z kosci... po brutalnych faulach na piszczel...
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Nie 20 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010
marzy mi sie final argentyna-holandia
Mam nadzieję że Holendrzy zostaną odesłani tam gdzie tulipany rosną. Najlepiej przez Włochów. Nadzieję swoją opieram na tym, że im dalej w las tym Włosi się rozkręcają oraz zwykle prawdopodobieństwo odpadnięcia Holendrów wzrasta. Jednak Holendrzy zagrali w dwóch pierwszych meczach "skuteczną" piłkę a nie "piękną" (np. z Japonią dużo fauli, które jeśli by popełnili Włosi to wielu by krzyczało że należy się kartka, oraz murowanka bramki po zdobyciu gola (sic!)), i jeżeli dalej tak będą grać to mogą do finału zajść. Dlatego ci którzy kibicują Holandii ze względu na ich styl gry i nieco się rozczarowali, niech się uśmiechną bo to może przynieść efekt (w końcu ).
Finał Argentyna - Włochy i niech wygra lepszy.
I jeszcze jedno. Podobała mi się wczoraj gra defensywna Greków. Dobry zespół nie wiem czy by sobie z nimi w takiej sytuacji poradził, natomiast zespół bardzo dobry (Argentyna) męczył, męczył i w końcu ich rozmontował.
Ostatnio zmieniony przez jerekp Sro 23 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
final argentyna wlochy jest niemozliwy, bo w przypadku przechodzenia obu druzyn, spotkaja sie w polfinale
taka opcja istnieje, jesli wlochy wyjda z drugiego miejsa w grupie tylko
Bębniarek
Finał Argentyna - Holandia
Jestem maniakalnym fanem Oranje , w meczu z Kamerunem na zagrać mój idol Arjen Robben i wierzę że Holandia zacznie grać swoje , czyli pięknie i skutecznie.
@klima. Oczywiście że jest taki finał możliwy. Argentyna jest 1. w grupie a Włosi mają prawdopodobieństwo wyjścia z 2. miejsca. Wystarczy że Paragwaj wygra przy remisie/wygranej Włochów, albo wygra/zremisuje (remis z odpowiednim bilansem bramek) przy wygranej Włochów. Dlatego dzisiaj kibicuję Paragwajowi i Włochom.
Ostatnio zmieniony przez jerekp Sro 23 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
a ja jestem za odpadnieciem angli/niemiec/portugali/wlochow...anglicy uwazaja, ze sa pepkiem swiata, niemcy wiadomo, portugalia bo pedalka nie lubie a stara portugalia za czasow paulety i figo nie wroci a wlosi bo wiecej aktorza niz graja, a cannavaro powinien dostac czerwona kartke za te faule w pierwszym meczu i za ryj
tyle
pozatym fajnie bedzie zobaczyc kogos innego w playoffach