Czy znacie zespoły/grupy/wykonawców, którzy tworzą właśnie coś w tym stylu, dynamiczne, melodyjne granie na bębnach/kotłach, w takim stylu a'la "soundtrack".
Polecam ten utworek powyżej, jak ktoś wie co to jest to proszę uprzejmie o pomoc, jeśli znacie coś podobnego, to proszę, podzielcie się:)
Pozdrawiam
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
ja mysle ze jedynie METALLICA jest godna polecenia wpisz sobie na YT Metallica i tam mają takiego dobrego perkusiste który wie "co z czym sie je" ze tak powiem. Tam perkusja stanowi ważny element gry hehehhee
a tak bardziej real to jest taka orkiestra narodowa bodajrze szwajcarii gdzie goscie na werblach ciochają synchronicznie zajebista sprawa
EEEee nie no werblowe granie ani takie orkiestrowe to nie do konca to o co mi chodziło. Żeby bardziej taki oriental był jak w podanym przeze mnie filmiku
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
Phill Collins nagrał gościnnie plytę solową Petera Gabriela gdzie cała płyta zagrana jest na perkusji z użyciem samych kotłów . tytułu niestety nie pamiętam