Wysłany: Czw 20 Sty, 2011 Nagrody dla zwycięzców II-go quizu perkusyjnego!
Znamy już nagrody jakie można zdobyć za udział w II quizie perkusyjnym na naszym forum.
Sponsorem gadżetów jest klinik ze sklepu perkusyjnego DrumCenter.pl!
I Miejsce
Koszulka DW Drums
II Miejsce
Kluczyk perkusyjny z limitowanej edycji Vic Firth
III Miejsce
Podkładka pod myszkę Zildjian Avedis
Zapraszamy do zabawy i walki o nagrody!
Przypominam również iż punktacją i sędziowaniem zajmuje się muffin man i to do niego prosimy kierować wszelkie pytania w sprawie quizu. W sprawie nagrod z kolei, na wszelkie pytania odpowiadam ja.
Powodzenia!
C
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 20 Sty, 2011
Nagrody sa ustawione wg wartosci
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Myślę że nagrody są niepotrzebne, chociaż dla niektórych może to być jakaś motywacja. We mnie odezwała się po prostu sportowa chęć rywalizacji i dlatego biorę udział. Ale jeżeli już są to kluczyk powinien być za 1. miejsce.
W quizie w porządku jest to że można pogłówkować i czegoś się dowiedzieć, chociaż czasem z braku pomysłów pytania są z dupy.
_________________ Prwdzwy twrdzl n ptrzbje smgłsk
Ostatnio zmieniony przez jerekp Pią 21 Sty, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Nagrody to tylko sympatyczny dodatek, a quiz to po prostu zabawa, ciekawostki i rywalizacja z przymrużeniem oka. Tak ja to widze.
Nie sądzę, że ktoś będzie rył nocami wikipedie przez rok, żeby zdobyc koszulkę
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011
tak jak to muffin napisal nic wiecej w sumie nie mam do dodania
Myślę, że lepiej było zamiast koszulki dać zestaw perkusyjny (np. reference).
Tu chodzi raczej o symbolikę. Chcesz lepsze nagrody, to sam zafunduj.
Do tej koszulki zrobiłbym jednak naszywkę "miszcz quizu perkusyjnego 2011".
Słabe te nagrody. Jak na takie zarąbiste forum to można było się czegoś więcej spodziewać - może przynajmniej koszulki z nadrukiem całego zestawu Pearl Reference albo DW.
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011
maciekomis napisał/a
Myśle, że lepiej było zamiast koszulki dać 3 pary pałek (np. Vic Firth Nova).
Sam bym może popatrzył wtedy na Quiz
zawsze mozesz do mnie napisac w przyszlym roku z pytaniem o sponsoring...
po prostu nie wierze w to co widze - sa fajne nagrody do zgarniecia za forumowa zabawe, ale zawsze znajdzie sie ktos komu nie pasuje, jesli chcecie, sami fundujcie nagrody, nie ma problemu...
To jest zabawa. Jak chcecie pałki, referenca czy cokolwiek innego, to łapka do kieszonki po kasiorkę i sobie kupić. Nikt nikomu nie broni. Żal mnie ogarnia po prostu jak czytam takie pretensje...
To dołącz się do zabawy zamiast krytykować - chociaż dopiero w tym roku wróciłeś na forum - jak mniemam. Generalnie jakieś 5 osób się bawi, a reszcie nawet mózgu nie staje żeby pytanie zadać.
Ha
Mi to tam rybka jakie są nagrody, bo nie biorę w tym udziału
Tak tylko mówię, że skoro ktoś i tak wyłożył kasę na te nagrody (koszulka, kluczyk, podkładka) to równie dobrze mógł kupić coś innego.
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011
nie ma nagrod - zle, sa nagrody - tez niedobrze
ale mam w sumie rozwiazanie...nastepnym razem odezwe sie do Ciebie maciek, moze doradzisz nam zeby ufundowac sciemniona blache...
Niektórzy przez wprowadzenie nagród mogą przestać traktować Quiz jako zabawę.
Jak mówie, nie biorę w tym przedsięwzięciu udziału więc zmieńmy temat.
Ale coś poradzić chyba bym mógł