Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 Naprawdę ciekawa gra na PC
Ostatnio doszedłem do wniosku ze okropnie sie nudze przed kompem, nieche mi sie grac w bilarda na wp ani w cs'a. mam slaby sprzet ale wiem ze sa naprawde fajnie, ciekawe i wciągajace gry przygodowe/fabularne ktore moj komputer uciągnie.
nudzi mnie juz bezcelowe strzelanie, zbieranie ch*j wie po co jakichc dziwnych paczek czy sciganie sie najrozniejszymi pojazdami. chcialbym pograc w gre ktora ma sobie tylko podobny klimat i jest jaki juz pisalem wciagajaca.
jednak nie lubie gier z jakąs kosmiczna fabula, kosmiczna w sensie doslownym to znaczy nie lubie jakichs stworkow itp.
moze napisze jakie gry wciagnely mnie najbardziej [kolejnosc przypadkowa]:
max payne, hitman, blade runner, zegarmistrz, silent hill, jaggedd aliance
czyli gry ktorych swiat porywa i niepozwala tak latwo i szybko o sobie zapomniec. szukam gry na wiele godzin, gry ktora wymaga nieco myslenia i kombinowania, gry ktora nieraz zadziwi mnie zwrotem akcji, gry z niebanalna FABUŁĄ na pierwszym miejscu.
jak juz pewnie sie domysliliscie prosze was o pomoc w znalezieniu takiej gry, gry ktora zabije ta nude i nie piszcie prosze "jak cie sie nudzi to idz pocwiczyc" bo nie o to w tym topicu prosze.
fallout wszystkie części, mafia, gta wszystkie części, diablo, a wszczególności polecam Heroes of might and magic III z dodatkami najlepsza trówka wszechczasów.
BTW: może zamiast grać na kompie poćwicz ??
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
A może Final Fantasy IX? Tylko to jest na PSX, z emulatora sobie trzeba odpalić, gra naaprawdę wciąga.
A jeśli chodzi o logiczne/przygodówki to może Gabriel Knight 3, tam się trzeba sporo nakombinować:)
_________________ Pearl EX Silver Flash
Mapex VX
Mapex Pro Maple 14x6,5
Cymb: Alchemy, Stagg
HW: Mapex, DW, Pearl
doszedłem do wniosku ze niemam kasy i niechce mi sie czekać az gra sie sciągnie i po prostu poszukam sobie dziewczyny : P [moze nawe za długo nie bede musial szukac ...]
doszedłem do wniosku ze niemam kasy i niechce mi sie czekać az gra sie sciągnie i po prostu poszukam sobie dziewczyny : P [moze nawe za długo nie bede musial szukac ...
doszedłem do wniosku ze niemam kasy i niechce mi sie czekać az gra sie sciągnie i po prostu poszukam sobie dziewczyny : P [moze nawe za długo nie bede musial szukac ...
Przemysl dwa razy... Chba, ze masz nóż na gardle
Taaaa albo kup sobie samochod, nie bedziesz sie nudzil obiecuje Ci
Zawsze jest cos do zrobienia, przykrecenie glupiej srubki czy posprzatanie w schowku Nie mowie juz o umyciu i pastowaniu fury, na koncu opony wypastowac, felgi itd Ogolem wiele czasu Ci zleci nawet nie bedziesz wiedzial kiedy