miałem kiedyś świnki morskie jak sie urodziły małe to znaleźliśmy 2 małe i 3 pępowiny, w klatce był też samiec i nie bardzo wiadomo czy to on zeżarł małego czy sie martwe urodziło i mamusia zjadła
_________________ la mayyitan ma quadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Abd al-Azrad
Aha! - Mój ziomal Panowie i Panie-szynszyl Herbert Miałem jeszcze jednego (wabił się Kudłaty) , też samca, ale Herbert z racji że niewyżyty zaruchał go na amen
Aha! - Mój ziomal Panowie i Panie-szynszyl Herbert Miałem jeszcze jednego (wabił się Kudłaty) , też samca, ale Herbert z racji że niewyżyty zaruchał go na amen
O jebany... xD
A raczej WYjebany i to mocno... wstyd się przyznać, ale jak w nocy się po klatce ganiały to musiałem wstawać żeby je uspokajać, bo cały dom się budził! Ale jak już tam zachodziłem to nie szło ich rodzielić... ale co człowiek sobie popatrzył na figlarne zwierzątka to se popatrzył P
Hera, sierota wzięta w strasznym stanie z warszawskiego schroniska na Paluchu. W ramach rekompensaty życiowych niepowodzeń rozpuściliśmy ją do granic możliwości a co!
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
to juz mie za fajnie jak mamusia zjada swoje dzieci:/
lubisz przyrode obserwowac, to poczytaj troszke, malych nie bierze sie na rece w ogole! nie wolno, ani zblizac rak do legowiska! matka poczula inny zapach i zjadla
to juz mie za fajnie jak mamusia zjada swoje dzieci:/
lubisz przyrode obserwowac, to poczytaj troszke, malych nie bierze sie na rece w ogole! nie wolno, ani zblizac rak do legowiska! matka poczula inny zapach i zjadla
Dokładnie.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Jakie dachowce?!
Toż to są Leśne Koty (nie mylić z Norweskim Kotem Leśnym), nazywam je tak dlatego, że są sprytne i bardzo drapieżne
A tak nawiasem mówiąc Kocur został uznany za pół dzikiego - weterynarz tak powiedział
_________________ I Stworzył ON Rytm - Tak Minął Wieczór I Poranek - Dzień Ósmy...
Droga Koleżanko, jak ładujesz zdjęcia na imgHack po lewej stronie masz do wyboru parametry - wystarczy zaznaczyć zmiane rozmiaru do rozdzielczości 800x600 i wtedy wszystko będzie grało
_________________ I Stworzył ON Rytm - Tak Minął Wieczór I Poranek - Dzień Ósmy...
StawRos-juz znalazłam opcję zmniejszania zdjęć przy ładowaniu...
Lukasz-chodzi Ci o to żeby zmniejszyc te które są tutaj?Jak tak to ja nie wiem jak HELP !!