Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » NOCLEG W KATOWICACH, CHORZOWIE! PILNE
NOCLEG W KATOWICACH, CHORZOWIE! PILNE
Autor Wiadomość
Globusos

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   NOCLEG W KATOWICACH, CHORZOWIE! PILNE

Witam!
3 lipca wraz z moimi ziomalami wybieram sie na koncert rhcp (bedzie nas 7 osob). na dzien dzisiejszy mam zarezerwowany nocleg w Schronisku Mlodziezowym "Slazaczek" (stosunkowo niedaleko od stadionu), ale tutaj z kolei musimy wrocic do 22, inaczej nie wpuszcza nas do schroniska. jestem wlasciwie pewien, ze do tego czasu koncert sie nie skonczy, a i na pewno nie dotrzemy spowrotem na czas.

potrzebujemy na dni 3/4 lipca taniego noclegu, czy ktos z Chorzowa/Katowic moze nam pomoc? wszyscy ulokujemy sie w jednym pokoju

prosze o pomoc!

G_O_

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   

A po co wam nocleg? Z taką ekipą spokojnie przebalujecie jedną noc na świeżym powietrzu. Będziecie mieć potem przygodę do opowiadania ;-)

JooreX
whiskey lover

heh zalatwilbym wam nocleg za szesciopak u mojego gitarowego w rudzie śl. (chocby u nas na salce prob ;) to ta sama posesja), to bardzo blisko ale koncert pewnie skonczy sie kolo polnocy a w tych okolicach nie ma juz sensownej komunikacji z chorzowa do tej czesci rudy ... wiec kicha

EDIT -> ale kolega ma racje, stadion slaski jest w parku chorzowskim umiejscowiony, to bardzo fajna okolica do przebimbania do rana jesli bedzie fajna pogoda - jest duzo knajpek pootwieranych do b. pozna albo mozna zaszyc sie z piwkiem gdzies na laweczce / pomoscie nad rzeka heheh

Carlos

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   Re: NOCLEG W KATOWICACH, CHORZOWIE! PILNE

Globusos napisał/a
Witam!
3 lipca wraz z moimi ziomalami wybieram sie na koncert rhcp (bedzie nas 7 osob). na dzien dzisiejszy mam zarezerwowany nocleg w Schronisku Mlodziezowym Slazaczek (stosunkowo niedaleko od stadionu), ale tutaj z kolei musimy wrocic do 22, inaczej nie wpuszcza nas do schroniska. jestem wlasciwie pewien, ze do tego czasu koncert sie nie skonczy, a i na pewno nie dotrzemy spowrotem na czas.

potrzebujemy na dni 3/4 lipca taniego noclegu, czy ktos z Chorzowa/Katowic moze nam pomoc? wszyscy ulokujemy sie w jednym pokoju

prosze o pomoc!

Kiedyś w Krakowie wróciłem do schroniska młodzieżowego na nocleg o 2giej w nocy i nikt nie robił problemów. Powiadomiłem wcześniej ich że tak wrócę. Wystarczy umówić się z nimi, na portierni zawsze ktoś siedzi a i będą wyrozumiali bo zapewne nie będziesz jedynym który tam nocuje a wróci z koncertu.

kubawe 
Forumowy Oszołom

Archiwum.
Ostatnio zmieniony przez kubawe Czw 05 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » NOCLEG W KATOWICACH, CHORZOWIE! PILNE