Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 NOCLEG W KATOWICACH, CHORZOWIE! PILNE
Witam!
3 lipca wraz z moimi ziomalami wybieram sie na koncert rhcp (bedzie nas 7 osob). na dzien dzisiejszy mam zarezerwowany nocleg w Schronisku Mlodziezowym "Slazaczek" (stosunkowo niedaleko od stadionu), ale tutaj z kolei musimy wrocic do 22, inaczej nie wpuszcza nas do schroniska. jestem wlasciwie pewien, ze do tego czasu koncert sie nie skonczy, a i na pewno nie dotrzemy spowrotem na czas.
potrzebujemy na dni 3/4 lipca taniego noclegu, czy ktos z Chorzowa/Katowic moze nam pomoc? wszyscy ulokujemy sie w jednym pokoju
heh zalatwilbym wam nocleg za szesciopak u mojego gitarowego w rudzie śl. (chocby u nas na salce prob to ta sama posesja), to bardzo blisko ale koncert pewnie skonczy sie kolo polnocy a w tych okolicach nie ma juz sensownej komunikacji z chorzowa do tej czesci rudy ... wiec kicha
EDIT -> ale kolega ma racje, stadion slaski jest w parku chorzowskim umiejscowiony, to bardzo fajna okolica do przebimbania do rana jesli bedzie fajna pogoda - jest duzo knajpek pootwieranych do b. pozna albo mozna zaszyc sie z piwkiem gdzies na laweczce / pomoscie nad rzeka heheh
Witam!
3 lipca wraz z moimi ziomalami wybieram sie na koncert rhcp (bedzie nas 7 osob). na dzien dzisiejszy mam zarezerwowany nocleg w Schronisku Mlodziezowym Slazaczek (stosunkowo niedaleko od stadionu), ale tutaj z kolei musimy wrocic do 22, inaczej nie wpuszcza nas do schroniska. jestem wlasciwie pewien, ze do tego czasu koncert sie nie skonczy, a i na pewno nie dotrzemy spowrotem na czas.
potrzebujemy na dni 3/4 lipca taniego noclegu, czy ktos z Chorzowa/Katowic moze nam pomoc? wszyscy ulokujemy sie w jednym pokoju
prosze o pomoc!
Kiedyś w Krakowie wróciłem do schroniska młodzieżowego na nocleg o 2giej w nocy i nikt nie robił problemów. Powiadomiłem wcześniej ich że tak wrócę. Wystarczy umówić się z nimi, na portierni zawsze ktoś siedzi a i będą wyrozumiali bo zapewne nie będziesz jedynym który tam nocuje a wróci z koncertu.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet