Wysłany: Nie 03 Lut, 2008
nierozumiem pytania...chcesz taby np. do gp czy co?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
chyba o nuty nie o taby ale na hc/metal jeszcze nie widzialem , na stronie perkusjionline bylo sporo transkrypcji , poszukaj sobie moze cos ciekawego spotkasz
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Szukałem na forum ale nie znalazłem więc dlatego pisze...czy posiada ktos nutki (na perkusje oczywiscie) do utworów polskich zespołów takich jak np. Perfect, Feel, Hey itp...moze wydawac sie to troche głupie ale są mi potrzebne...albo czy można gdzie kupic takie nutki...bo ja szukam w internecie ale niestety nie moge znalesc...prosze o pomoc !!!
Ja wiem ze nie są skomplikowane i moim zdaniem perkusista który ma troche oleju w głowie zawsze wychwyci i zagra partie perkusjii w takich utworach ... ale takie nutki są mi bardzo potrzebnee...ale dzieki za odpowiedz...pozdrawiam
wiekszość kawałków metalowych to zwykła sieczka na podwójnej stopie z dodatkiem młynów, blastów itd jak zaczynałem grac na perce to też niemogłem ich rozgryść ale z czasem przyszło samo powodzenia w "rozgryzaniu" kawałków
Mam problem. Szukam nut do pewnie przez większość z was znanego utworu: circus renz lub znany też pod nazwą souvenir de circus renz. próbowałam ze słuchu ale umiem tylko początek zagrać, dalej nie ogarniam. utwór znalazłam przez przypadek i mi się spodobał. tutaj przykładowy link:
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010
przerzucilem wlasnie 3gb tabow, zgranych z jednej stronki z tabami wszelkiego rodzaju i nie ma, wiec zostaja nuty
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!