Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Nuty , nuty
Nuty , nuty
Autor Wiadomość
777

Wysłany: Nie 03 Lut, 2008   Nuty , nuty

Ma , lub znalazl ktos nuty perkusyjne? chodzi mi o hc/metal i pochodne.

klima 
Almighty of forum!

Wysłany: Nie 03 Lut, 2008   

nierozumiem pytania...chcesz taby np. do gp czy co?

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

borbah 

Wysłany: Nie 03 Lut, 2008   

chyba o nuty nie o taby :) ale na hc/metal jeszcze nie widzialem , na stronie perkusjionline bylo sporo transkrypcji , poszukaj sobie moze cos ciekawego spotkasz

addmer

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008   

Szukałem na forum ale nie znalazłem więc dlatego pisze...czy posiada ktos nutki (na perkusje oczywiscie) do utworów polskich zespołów takich jak np. Perfect, Feel, Hey itp...moze wydawac sie to troche głupie ale są mi potrzebne...albo czy można gdzie kupic takie nutki...bo ja szukam w internecie ale niestety nie moge znalesc...prosze o pomoc !!!

qwerty 
przyszły reż. dźw

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008   

zespoły które wymieniłeś mają partie bębnów na tyle nie skomplikowane [na ogół] że z powodzeniem można wychwycić je z kawałków

addmer

Ja wiem ze nie są skomplikowane i moim zdaniem perkusista który ma troche oleju w głowie zawsze wychwyci i zagra partie perkusjii w takich utworach ... ale takie nutki są mi bardzo potrzebnee...ale dzieki za odpowiedz...pozdrawiam

SZKARŁATNIK 
Die Strubiny Die!

wiekszość kawałków metalowych to zwykła sieczka na podwójnej stopie z dodatkiem młynów, blastów itd jak zaczynałem grac na perce to też niemogłem ich rozgryść ale z czasem przyszło samo ;) powodzenia w "rozgryzaniu" kawałków

Ola

Wysłany: Nie 03 Paź, 2010   

Mam problem. Szukam nut do pewnie przez większość z was znanego utworu: circus renz lub znany też pod nazwą souvenir de circus renz. próbowałam ze słuchu ale umiem tylko początek zagrać, dalej nie ogarniam. utwór znalazłam przez przypadek i mi się spodobał. tutaj przykładowy link:

http://www.youtube.com/watch?v=g8-Pmnj4GRY

albo

http://www.youtube.com/watch?v=kl-yvddI8Ec

Będę bardzo wdzięczna za nutki ;)

klima 
Almighty of forum!

Wysłany: Nie 03 Paź, 2010   

przerzucilem wlasnie 3gb tabow, zgranych z jednej stronki z tabami wszelkiego rodzaju i nie ma, wiec zostaja nuty :)

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

Biafra 

Wysłany: Pon 04 Paź, 2010   

Poszukaj szkoły Davea Lombardo, tam były różne ciekawe rytmy rozpisane na nuty.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Nuty , nuty