a najbardziej nie lubie, jak cos przekrece w perkusji i pozniej mi cos niepasuje w graniu na twinie i przez tydzien nie wiem przez co
kur.wa tydzien kreciłem wszystkim co sie da i dopiero dzisiaj popósciłem te kolce które trzymają stope (bo zapomniałem ze je podkreciłem zabardzo zeby mi stopa nie jechała do przodu (a nie jechała nigdy mi)) i dzisiaj zluzowałem to ....i spowrotem jest zajebiscie )))
"przywróc domyślne" i "cofnij" tak jakby się znalazło dobre ustawienie i chcąc ulepszy spieprzyło. Ale to wgl w życiu a nie tylko przy bębnach, chociaż jak wiadomo - bębny to życie, życie, które kochamy.
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Zeby sie zalogowac wchodzisz na cba.pl> Wpisujesz login perkusista.cba.pl i hasło perkusja123
Po zalogowaniu sie w informacjach ogolnych mozesz zmienic sobie haslo...
Wchodzisz w konta ftp> Menedzer plikow i wpisujesz login admin@perkusista.cba.pl haslo perkusja123
Haslo mozna takze zmienic w koncie FTP wybierasz po prostu edytuj...
Wystarczy znalesc jakis poradnik HTML na necie i poprostu z niego zgapiac jesli nie znasz html...
Strona jest calkowicie darmowa.
Moze ktos zechce ?
jesli chcecie zrobic jakas podstrone to w managerze FTP zaznaczacie jakis plik z rozszerzeniem .html np index.html i klikacie kopiuj, na dole zmieniacie nazwe np na podstrona1.html i ja edytujecie. potem link do tej strony to http://perkusista.cba.pl/podstrona1.html ^^
E-Mail to admin@perkusista.cba.pl - aby sie zalogowac - wchodzimy w konta E-Mail>poczta przez www> admin@perkusista.cba.pl> perkusja123 - haslo mozna zmienic w kontach E-Mail klikajac na nazwe czyli admin@perkusista.cba.pl hehe
Wysłany: Czw 12 Sie, 2010
no dimi musial przejsc solidna pogadanke ze mna na woodzie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
wczoraj/dzisiaj nazygałem na kumpla i tylnia kanape w samochodze....jak za gówniarza!
(a kumepl powiedział "dobrze ze namnie a nie na laske która była po lewej") ja pierd.ole lubie zycie rockandrolowca!:D
tzn wiesz...ostatnio 2 lata temu rzygałem jak ziomki ze znajomej punkowej kapeli lali wemnie tanie wino - jakbym nie pił to ponoc by sie poobrażali
a wczoraj w nocy to było tak ze piłem piwo, gin z tonikiem, wódke w miedzyczasi mi ktos lał, i na końcu ciepłe wino mi ktos dawał - nie dobre fchuj, i wracalismy w aucie gdize niebyło resorów i zajebiscie tłukło.
ja siedziałem w srodku po lewej laska po prawej ziomek, dojezdzamy do laski domu ją odstawic 10metrów mi brakło i niewytrzymałem i orzygałem ziomka;D
(dziwczyna juz sie niechciała zemną zegnac):D
Ja na Brutalu poszedłem narąbany na koncert Necrophagist to potem się obudziłem pod murem pod drugą sceną. Więc różnie bywa. Na szczęście nic ciekawego wtedy nie grało więc nie ma tragedii.
Ja bym nie experymentował z nieznanym sprzętem.
Pytanie czy przez usb możesz nagrywać kanały oddzielnie.
Jeśli nie to lepiej kupić jakąś lepszą konsolę w tej cenie.
A jak chcesz oddzielnie nagrywać kanały to jakąś kartę muzyczną wielościeżkową.
Ostatnio zmieniony przez aldi Pią 20 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz
chociaż miałem już okazję pracowac przy różnego rodzaju sprzętach nagrywających, to i tak w tym ciągle jestem ciemny
Dopiero jakbym to miał to bym dalej załapał, bo to mi szło lepiej
W każdym razie szukam czegoś w podobnym przedziale cenowym, żeby ponagrywac cos (we wrześniu będzie jeszcze jakiś dopływ gotówki i zobaczę jak to podzielę jeszcze, bo mikrofony muszę jeszcze ogarną)
no srr za takie mało precyzyjne gadki. Chodzi o to, żebym mógł cośw domu sobie nagra.
Ten alesis był na forum w innym temacie już pokazywany jak szukałem. I o nim nawet myślałem trochę.
A ten M-Audio prezentuje się całkiem konkretnie, ale na początek brałbym chyba coś tańszego.
Ostatnio zmieniony przez yoozeck Sob 21 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Ten alesis był na forum w innym temacie już pokazywany jak szukałem. I o nim nawet myślałem trochę.
A ten M-Audio prezentuje się całkiem konkretnie, ale na początek brałbym chyba coś tańszego.
Zauważ, że kupując taki interfejs masz jeszcze program i to nie byle jaki - Cubase, co prawda w wersji LE, ale na początek to wystarczy do zabawy. No i 8 wejść XLR z Phantomem. Ale ten M-Audio to już wymiot.
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 25 Sie, 2010
boxa misiek, boxa