Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011
Wlasnie sie dowiedzialem...koncertowo ten woodstock zmiazdzy wszystkie poprzednie imo, takich gwiazg w takiej ilosci dawno nie bylo...helloween, dog eat dog, airbourne, gentleman, prodigy...miazga po prostu, juz sie doczekac nie moge
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
to generalnie mozna sie napic wódki na woodstocku razem
a pozatym chciałem napisac ze od wtorku robie to samo czyli: wstaje, biore antybiotyk i tabletki leże i ogladam filmy, jem, pije, biore antybiotyk i inne tabletki i ide spac. = zapalenie oskrzeli, i teskno mi do perkusji...:D
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2011
no to sie dojcz jakos ugadamy, ja na polu bede juz od niedzieli
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2011
nie, ale bardzo mi sie ten gif podoba
no to tutaj napiszę, żeby tematu nie robić. Mam straszny dylemat dot. hi-hatu. Zildjian Scimitar czy Paiste 502+?
Póki co skłaniam się bardziej w stronę 502 ale może ktoś coś więcej podpowie.
I tak moje blachy to mieszanka tych dwóch serii ( a hh 402+, ale chcę to właśnie zmienić)
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Wysłany: Pon 27 Cze, 2011
pst 5 sa nie do zajebania
z tych dwoch ja bym wział 502 scmitar fajny ale 502 fajniejszy, zalezy co chcesz grac. sam ocen ja gram na belu od ride 302 i ten bell mi pasuje na tyle ze go nie wymieniam w najblizszym czasie:)