Hej no media gruchneły że wreszcie złapano Bin Ladena.
Świat sie ponoć cieszy a ja sobie myślę że cała ta sprawa z al kaidą i bin ladenem to jedna wielka ściema.
forumowicz z onetu, bo nie chce mi sie własnych myśli teraz wylewać dość dobrze to ujął.
"Czy był jakiś dowód, że Osama bin Laden stał za zamachem z 11 września ??? O ile pamiętam to on nigdy tego nie potwierdził, a nie przedstawiono żadnego dowodu na to, że miał z tym jakiś związek. Al Kaida też w jakiś cudowny sposób objawiła się po 11 września - wcześniej w ogóle nic o istnieniu takiej organizacji się nie mówiło. A tu nagle objawiła się we wszystkich niemalże krajach świata. Z tego co pamiętam to Osamę bin Ladena zanim stał się wrogiem nr 1 szkolili Amerykanie, a był agentem Mosadu. Jakoś to wszystko dziwnie poplątane. Pastuchy kóz i owiec (nie obrażając nikogo) z Afganistanu organizują po coś, nie wiadomo po co, zamach na World Center - a skąd oni się dowiedzieli, że coś takiego jak World Center w ogóle istnieje i jaki mieli interes, bo musieli jakiś mieć (chyba kozom wieże nie przeszkadzały), by to rozwalać. Wcześniej oczywiście przez parę lat musieli to przygotowywać czyli przeprowadzić akcje pod tytułem:"Każdy poganiacz wielbłądów pilotem wachadłowca" Śmieszne to wszystko co w związku z zamachem ludziom nawciskano. A może tak zamach z 11 września miał odwrócić uwagę opinii publicznej od czegoś i stworzyć określonego wroga publicznego, bo przed 11 września za dużo sympatii zaczęło być po stronie Palestyńczyków i ktoś się przeraził o swoje interesy. Teraz już wiadomo, że każdy muzułmanin to terrorysta - oczywiście wszyscy Palestyńczycy też. Jak tylko opinia publiczna zaczyna stawać się pro palestyńska to oczywiście od czasu do czasu ktoś odpali jakąś rakietę, która nawet nie ma szans dolecieć do jakiegokolwiek mieszkańca Izraela i już jest powód by wszystko wróciło do normy. Biedny, osaczony Izrael - najbardziej sprawiedliwy wśród krajów świata.
Śmieszne to wszystko ale ludzie są naiwni i dają się łatwo manipulować. Trochę kasy, wyspecjalizowane struktury, paru usłużnych dziennikarzyn i wszystko można wszystkim wcisnąć"
wiadomo - celnie ujete... zydki to jest temat rzeka... tak samo jak sterowanie opinia poprzez zagrozenie terrorystyczne... pytanie tylko co nowego sie szykuje w zwiazku z wyeksploatowaniem sie osamy albo przestal byc uzyteczny, albo w zwiazku z zawirowaniami w arabskim swiecie ktos go sprzedal albo wsypal
teraz hamburgerozercy beda swiatowac az znowu cos im nie jebnie... moim zdaniem WTC to byl pretekst tak samo jak wiezoowce w rosji i pare innych zamachow... w koncu wojenki trzeba jakos usprawiedliwic... poza tym - asfalt potrzebuje sukcesow przed przyszlorocznymi wyborami - bo rzadzi jak u nas donek - tylko propaganda i zero sukcesow - paliwko przez ostatni rok w usa podrozalo o dolara na galonie czyli cos jak u nas...
propaganda pany...
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Pon 02 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pon 02 Maj, 2011
swoja droga powstał ciekawy film o tym jak rzad usa sam sobie prawdopodobnie wyburzył wieze i zfalszował atak na pentagon... dzieki temu mieli pretekst na inne kraje zeby atakowac irak - a wszystko dla ropy, potem drenaż... - kto ma rope ten rządzi swiatem.
to co Ty myslisz a ja rozumiem nie jestem rasista ale jak widze donka vel obame, to mi sie drobne nie zgadzaja.
Jestem uczulony na rasizm i inne tego typu rzeczy, to też zapytałem, właściwie retorycznie polityk z niego jaki jest, każdy widzi, ale z uzywaniem slowa asfalt daruj sobie, wszak poprzedzaj go jeszcze gorszy, w dodatku białas
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Ostatnio zmieniony przez Neo Pon 02 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Propaganda czy nie propaganda, zabili czy nie zabili, nie wnikam. Terrorystów trzeba zabijać. Nie nawracać, zamykać, leczyć, tylko zabijać.
Polecam znakomity film Pogorzelisko (Incendies), jak powstaje i działa fanatyczny terroryzm. Q refleksji.
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
to sie wie, nie to żebym kozojeba bronił, ale cała ta sprawa z bin ladenem wydaje mi sie od samego początku czyli od zamachów grubymi nićmi szyta. Nagle tuż po zamachach ogłoszono że za wszystkim stoi alkaida i bin laden. Busz małpa powiedział to z telewizora i cała gawiedź to łyknęła. Tak samo jak z bronią masowej zakłady u imć husajna. ponoć była a jakoś jej nie było.
Ten cały "pogrzeb" w morzu też jakaś dziwna sprawa. Przypomina mi się szybka kasacja Czaoszesku (jak to sie pisało??). Nie wiadomo kto, jak, gdzie i kiedy, szybko skasować i ścierwa się pozbyć.
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Pytanie czy są są jakiekolwiek namacalne dowody, PRAWDZIWE, nie podrabiane fotki.. Inna sprawa, że z innych, nieoficjalnych źródeł, że Bin Laden na dzień zamachu był bardzo schorowanym dziadkiem i zmarł w 2002r.. Temat rzeka
1. sprzątneli go już dawno temu
2. nie sprzątneli go w ogóle
a trąbią o tym teraz bo po 3 latach Obama musi jakiś sukces opinni publicznej przedstawić- ani guantanamo nie zamknął, z afganistanu nie wyszli, gospodarka dalej kuleje...
Wysłany: Sro 04 Maj, 2011
Raczej go sprzatneli, bo jakby sie teraz ujawnil gdzies, to dopiero by mieli klopot
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
nie wiem jak wy ale ja już szykuję konserwy, wodę i zbieram kapsle...
Luzuj poślady, jakiś syf odpalony z piwnicy u Ahmeda Muhhamada usunie najwyżej kilka przecznic pod Londynem.
A tak nieco bardziej na serio, bomba atomowa to nie jest granat ręczny. Cholernie trudno to skonstruować, jeszcze trudniej utrzymać w stanie zdatnym do działania. Trzech osłoruchów raczej nie będzie w stanie odpalić czegoś tak skomplikowanego (oczywiście o ile udało im się coś takiego kupić/ukraść i tym bardziej bez komplikacji przewieźć gdzieś do Ojropy).