Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » PIERWSZE W POLSCE FORUM O BONGOSACH
PIERWSZE W POLSCE FORUM O BONGOSACH
Autor Wiadomość
Inez 

Wysłany: Nie 05 Sie, 2007   

w sumie dobre pytanie mappeto.ja poprostu bylam za skonczeniem dyskusji ktora nie prowadzi daleko..

I want to see you suffer...choke...bake cookies...

Tomasz

Widzisz, chrish, chciałeś dobrze, a wyszło jak zwykle :?
Komuś zabrakło zdrowego rozsądku, inny okazał się zimnym formalistą...
Mod zadziałał chyba zbyt pochopnie. Ja tu nie widzę konfliktu interesów.
W każdym razie o tym bongosowym forum (chcąc czy też nie) zrobiło się głośno :wink:

Pozdrawiam

chrish 
www.chrish.w8w.pl

Dziękuję wszystkim! Naprawdę teraz wiem kto tutaj jest spoko! Zrobiło się głośno - owszem, ale czy pozytywnie??? Czy raczej to głośność negatywna...??? Ale dziękuję wszystkim, że zabraliście głos w tej sprawie... Pozdro

chrish 
www.chrish.w8w.pl

Ale dobre to, że moder pozwolił mi zostawic ten temat...

chrish 
www.chrish.w8w.pl

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   

A ja w końcu się dowiem kto tutaj gra na bongosach? :wink: Piszcie!

Shalaq

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Ja gram. Mam od kilku lat bongosy Headlinera. Bardzo fajne, powerbeaty czy jakies budzetowki sie do niego nie umywaja, a to przeciez nawet nie semi-pro. Co do techniki to podstawowe uderzenia znam, jakies tam manoteo i rockowe bity. Mam ksiazke- The Bongo Book i Fun with Bongos, jak cos bede na bongosach potrzebowal zagrac, to sie z tego naucze. Majac glowny instrument perkusje za bardzo czasu sie nie ma czesciej siedze przy Djembe.

Vailey

Ja grałem na djembe, ale oddałem za werbel:D a na bongosach mi się zdarza, ale z rzadka.

harnessing

Inez 

ja probowalam rowniez z roznym skutkiem (Vailey jest odmnie napewno lepszy w grze na bongosach ) :D

I want to see you suffer...choke...bake cookies...

chrish 
www.chrish.w8w.pl

Fajnie że gracie :) W takim wypadku mam do Was prośbę. Jeśli możecie, zarejestrujcie sie na forum - każda Wasza porada może być istotna i wiele pomóc. Nic nie placisz a możesz pomóc. Z góry dzięki!

Carlos

morthias napisał/a
Chrish, nie martw sie, tutaj tak jest. Nie dosc ze moderatorzy dzialaja jak ZOMO za komuny, to jeszcze wsrod uzytkownikow forum, zamiast atmosfery przyjazni i pomocy panuje atmosfera chujostwa. Nie mozna tego inaczej nazwac.

Brawo dla panow ktorzy sie do tego przyczynili.

1. Nikt cię tu nie trzyma siłą.
2. Czemu zawsze siedzisz cicho ale jak jakaś kłótnia wybucha to morthias "obrońca wdów i sierot" budzi się do życia i gmin rozumowi bluźni...
3. Co ty wiesz o komunie...
4. I jeszcze zamiast naprawiać to taką smrodliwą atmosferę starannie utrzymujesz.

morthias 
Lubię placki.

Wysłany: Czw 09 Sie, 2007   

Zajebiscie Carlos. Moze w takim razie powiesz mi, za co Chrish dostal ostrzezenie, bo w temacie "Monit pracy moderatorow" nic o tym nie ma? A jak nie Ty, to ktorykolwiek z modow?

Kanclerz 
Admin
Marcin Kwaśny

morthias napisał/a
Zajebiscie Carlos. Moze w takim razie powiesz mi, za co Chrish dostal ostrzezenie, bo w temacie Monit pracy moderatorow nic o tym nie ma? A jak nie Ty, to ktorykolwiek z modow?

W monicie pracy o tym nic nie ma bo to ja mu dalem ostrzezenie i zdjalem sygnature - a ja nie mam czasu i checi w bawienie sie w monity. Juz to deklarowalem w poscie wyjasniajacym pewne sprawy
patrz>>
http://forum.perkusjaonli...opic.php?t=4678

2. Na temat usunietych postow nie bede z nikim dyskutowal. Powod usuniecia posta zawsze jest jeden-uznanie go przez moda za niezgodny z regulaminem.
4. Sprawy reklam innych forow i sklepow muzycznych, ktora to sprawa widze boli kilku forumowiczow. To czy jakaas reklama pojawia sie na forum czy nie, w formie banera, informacji, czy sygnaturki Jest to sprawa indywidualnie ustalana miedza mna a reklamujacym sie. W tej sprawie takze nie mam zamiaru wdawac sie w dyskusje z innymi forumowiczami.

Ostrzezenie bylo spowodowane brakiem wczesniejszego uzgodnienia ze mna reklamy forum w sygnaturce.
Koniec dyskusji.

Ps. Morthias - Carlos ma racje - jakos nie przypominam sobie jakiejs twojej konstruktywnej porady na forum (dotyczacej muzyki) natomiast dosc czesto krytykujesz. Gratuluje.
www.kashmir.pl
www.myspace.com/perkusjaonline

morthias 
Lubię placki.

Tu masz racje Kanclerz, nie mam czasu na konstruktywne wypowiedzi, a na chrzanienie glupot zawsze sie znajdzie ;) .

chrish 
www.chrish.w8w.pl

Wysłany: Pią 10 Sie, 2007   

A wy cały czas o tym warnie... Dajcie se spokój... Ja tu sie pytam kulturalnie czy ktoś gra na bongosach, a wy się kłócicie... Wstyd :D

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » PIERWSZE W POLSCE FORUM O BONGOSACH