Wysłany: Sro 11 Sty, 2012
na fotach nie wypada się z lolkiem fotografować, za duże przypały odchodzą czasami
pewnie większość już widziała, ale z pozdrowieniami z wośpa :*
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012
bo maja 2 dobre serie, które się nadają vigor rock i vigor rock shiny, co do reszty podtrzymuje swoją opinię, tragedia
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Nie 29 Sty, 2012
Z ostatniego gigu w zs:
Wysłany: Sro 14 Mar, 2012
g36 na początek to fajna zabawka, ja już wyrosłem z asg, może kiedyś jak będę srał kasą
Po co srac kasa do ASG? Jak juz sie kupi karabin (moj stoi okolo 450zl) i co najwazniejsze ochrone oczu to mozna olac inne wydatki. No wypada jedynie miec jakis mundur by latwiej sie ukryc.. jak widac ja poki co munduru nie mam.. tylko zbior roznych ciuchow z roznym moro a spodnie i bluza z demobilu to 50zl. To czy jest sie tak ubranym jak trzej koledzy na zdjeciu jest nieistotne jesli ma sie tyle kasy to fajnie ale jak nie to trudno liczy sie fun! Po za tym kulki to niecale 30zl za 4000 sztuk - na ostatniej 4 godzinnej rozgrywce wystrzelilem okolo 500 kulek - czyli koszt kilku godzin zajebistej rozrywki to niecale 4zl.
Wysłany: Czw 15 Mar, 2012
kojlak, ale czemu ty mi tłumaczysz, przecież ja się bawiłem w asg jak ty jeszcze na kupę "am am" mówiłeś
Wysłany: Wto 22 Maj, 2012
heh a widzisz, mi zaczeło brakować blach i nie mam kasy na nowe.... musze trzepac teraz jakies powycinane kondony zanim nie zrobie choćby na amedie lub anatoliany... masz dobrze