ja sie balem ze jest na nich wywierana zbyt wysoka presja a dzieki samemu meczowi wygralem browar
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
Ebi świetnie grał.
Polska w Euro. Mam na dzieje ze na tym sioe nie skonczy. Rasiak na rezerwie na poczatku-moze to i dobre wrazenie na innych wywarlo? xD
_________________ "Muzyka gra, a serce? A serce bije mocniej."
___
MAPEX/ZILDJIAN/AMEDIA/STAGG
fakt, że nie wypracowali żadnej sytuacji do strzelenia bramki, ale nie zgodze się, że tylko fart.... gdyby zamiast ebiego grał w pierwszej linii Kosowski byłoby 0 - 0.
jak to nie wypracowali: dwie bramki ufoludki strzelily?
A wykorzystanie bledu przeciwnika to nie jest sytuacja?
Kiedys polacy tak partaczyli ze nawet bledow nie potrafili wykorzystac...Czasy sie zmienily, mamy zupelnie inna druzyne, zdecydowanie lepsza. I najwazniejsze: graja wszyscy a nie wlocza sie po boisku i podaja pilke z jednego konca na drugi.
I wlasnie po to jest Leo zeby Kosowski nie gral w pierwszej linii
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
przeciwnika można zmusić do błędu, wtedy to wypracowana sytuacja.
kopnięcie tak mocne żeby bramkarz nie mogł złapać tylko musiał odbić to zmuszenie do błędu, naciskanie na obrońcę tak, aby musiał nerwowo podać do bramkarza to również zmuszenie do błędu
kopnięcie tak mocne żeby bramkarz nie mogł złapać tylko musiał odbić to zmuszenie do błędu
to był strzał na bramkę a nie celowe kopnięcie tak by piłka odbiła sie od bramkarza drugiej sytuacji nie pamiętam za dobrze więc się nie wypowiem. Pamiętam tylko, że ebi ładnie przelobował bramkarza
ja osobiscie nie wiem, co ludzie widzą w sporce nudne to jak flaki z olejem ;P
rozumiem ze chodzi o sport. Jesli tak to sport to swietna rzecz pozwala sprawdzic sie ludziom w zdrowy sposob. Czesto pozwala zdrowo uwolnic energie.
Lepiej zeby chlopaki biegali po boisku niz siedzieli, chlali i chodzili klepać ludzi.
Swoja droga sport wzbudza wielkie emocje i przyciaga tlumy. Utozsamiamy sie z druzynami, zawodnikami i czujemy sie dumni po wygranej i niestety smutni po porazce. Takie wlasni skrajne emocje powoduja to iz sport jest ciekawy
to był strzał na bramkę a nie celowe kopnięcie tak by piłka odbiła sie od bramkarza
no ale kopnięcie odpowiednio mocne jest celowe. a to czy ono przejdzie przez bramkarza czy się od niego odbije czy zostanie złapane to już inna sprawa.