Wysłany: Pią 11 Lut, 2011 Poszukiwany moderator!
Ostatnio zwolniło się jedno miejsce w załodze moderacyjnej, tak więc ogłaszamy oficjalnie, że poszukujemy nowego moderatora. Swoje zgłoszenia proszę kierować do mnie na pw/maila. W ciagu najbliższych paru tygodni podamy do wiadomości publicznej nick nowego moderatora.
Wymagania:
- kultura wypowiedzi
- staż na forum conajmniej poł roku
- minimum 200 postów
- brak archiwalnych banów/zakazów pisania
- wiek 18+
Mile widziane:
- doświadczenie w administrowaniu/moderacji
- chęć pomocy przy rozwoju forum
- spora dyspozycyjność
Ze swojej strony administracja oferuje:
- zgraną i miłą ekipę moderacyjną
- przyjemną atmosferę w pracy
- prestiż związany z piastowanym stanowiskiem
Zgłoszenia proszę przesyłać w ciagu 2 tygodni od dzisiaj tj do 25.02(piątek). Nicki osób zgłaszających się pozostaną tylko do wiadomości administracji.
Pozdrawiam
klima
Wszelkie pytania można zadawać także w tym temacie, bez offtopu.
D
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pią 11 Lut, 2011
napisac zawsze mozna, wiek to raczej ma wskazywac, ze poszukujemy osoby odpowiedzialnej, a tutaj czasami nawet 25 lat nie pomaga
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pią 11 Lut, 2011
wszystko na rozmowie kwalifikacyjnej
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011
Jeszcze jacys chetni? Do piatku czas na skladanie podan
Cóż powiem tak. Nie przypuszczałem że zostanę wybrany. Swoją kandydaturę zgłosiłem w ostatniej chwili bez żadnego ciśnienia z mojej strony. Wiem że jestem różnie odbierany na forum, część mnie toleruje część mnie nienawidzi Ale zapewniam pełną obiektywność, uczciwość i rzetelność.
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Wysłany: Sob 25 Cze, 2011
Yo!
Podbijam temat, z racji tego co wyniklo z dimim i tego, ze zblizaja sie wakacje oglaszamy nabor na moderatorow. Zostalo tylko dwoch modow, a w wakacje, gdzie czesto ludzie maja urlopy etc i mniej korzystaja z forum, potrzeba rak do pracy Tak wiec na ten moment poszukujemy DWÓCH moderatorow...Zgloszenia podrzucac do mnie na priv/maila, wymagania i cala reszta w pierwszym poscie...
Czekam na zgloszenia, za jakis czas damy info kto zostanie nowym modem
według mnie lepiej dać już spokój, dajcie forum umrzeć śmiercią naturalną.
Hihi. No tylko dlaczego? Może niech admin się trochę bardziej zaangażuje w obsługę.
Mogło by być ciekawie - nowinki, zestawiki, fotki, konkluzje i sprawozdania. Także z warsztatów na Fordońskiej.