Wysłany: Pon 11 Paź, 2010 problemy z drumstore
Cześć!
Chciałbym wam powiedzieć o niemiłym incydencie... zatem 26 lipca zamówiłem naciągi w sklepie drumstore.pl Dzień po zamówieniu dostałem e-maila od pana Tomasza, iż czas oczekiwania na naciągi wyniesie 2 tyg, bo muszą je sprowadzić z Niemiec gdyż nie ma już emperorów u polskich dystrybutorów, po 2 tygodniach czekania, napisałem ile jeszcze będę zmuszony czekać na owe naciągi, pan Tomasz odpisał mi, że jeszcze tydzień oczekiwania mnie czeka. Ja rozumiem ok, każdemu się może noga podwinąć, lecz prosiłem o kontakt cały czas i nic. Sprzedawca odezwał się dopiero 20 września! iż mają jakieś problemy w systemie wysyłkowym i przeprosił za to. Zapytał czy otrzymałem owe naciągi 24 września. Napisałem mu 3 razy e-maila iż ich nie otrzymałem, dzisiaj jest już 11 października! a zero kontaktu ze strony sprzedawcy, tragedia. Nie polecam by ktoś to samo przeżywał. Znając życie pan Tomasz jakoś zobaczy tą wiadomość i oczywiście będzie się bronił itd. Ale naprawdę zastanówcie się czy chcecie się w to bawić, 2 miesiące i dupa za przeproszeniem, nie polecam! Jak mieliście podobne doświadczenia - piszcie. Pozdrawiam
no ja ostatnio miałem ten sam problem z drumstore, miało być 2 dni i cisza. Po tyg. od zamówienia wysłałem maila z zapytaniem co się dzieje i dostałem odpowiedź, że przysłali do sklepu coś innego a na mój towar jeśli chce mogę poczekać 2 tyg., jakby nie można było poinformować klienta o tym tydzień wcześniej Skończyło się na anulowaniu zamówienia.
_________________ "głupota ludzka jest jak miłosierdzie boskie - nie zna granic."
dlaczego kupujecie tam gdzie nie ma towaru na stanie? Jak już to należałoby sprawdzić przed zakupem czy mają towar na stanie i tyle. Nie bronie sklepu bo to woła o pomstę do nieba. Takie zachowanie sklepu jest imo karygodne.
Jedna rzecz mi przychodzi do głowy, drumstore mial teraz przenosiny do innej siedziby i może dlatego dali dupy. Nie wiem ale moim zdaniem ze strony sklepy nalezy się rekompensata za krzywdy moralne.
dlaczego kupujecie tam gdzie nie ma towaru na stanie?
a dlaczego miałbym nie kupować czegoś co mogę zamówić i sprzedawca mówi mi że termin realizacji to 2 dni? Daj spokój z rekompensatą do takiego sklepu się po prostu nie wraca
_________________ "głupota ludzka jest jak miłosierdzie boskie - nie zna granic."
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010
tak tak za towar zaplacilem z góry. Pisali właśnie coś, że się przenoszą no ale trochę przesadzili. Problem też, że nie mają żadnych statusów dostępności. Gdzie indziej bym kupil, ale w tym czasie akurat nikt nie mial remosów. Za to po tygodniu czy dwóch wszystkie inne sklepy miały już te naciągi, ale już zapłaciłem z góry i za późno.
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010
heh, kolejna akcja z ds i znowu pan Stukan wejdzie tutaj i bedzie sie bronil, ze jest niewinny, jak ostatnio
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Miałem to samo z blaszką Stagg 12.Przenosiny to żadna wymówka.Ja czekałem od 08.08 do 05.10 na zwrot kasy na konto. Kontakt lichutki.A wczoraj kupiłem ją sobie w Doncaster i dziś będę miał swego x-hata bo wróciłem w nocy do Polski.W DrumStore nigdy już nie będę niczego kupował.
Ja też już miałem przeboje z drumstorem. Długo bez kontaktu i okazało się, że blaszkę w interesującym mnie rozmiarze mają tylko wirtualnie. Z perkusje.pl też czekałem na dostawę dużo za długo, w końcu zrezygnowałem i kupiłem w DC. W Fabryce Dźwięków zapomnieli mi wysłać kiedyś blachy ale się zreflektowali i dali lepszą za tę cenę. Teraz kupuję tylko w drumcenter, nawet jak jest tą dychę, czy dwie drożej. DC jeszcze mnie nie zawiódł.
Ja z DC nigdy problemów nie miałem.
Kiedyś kupowałem coś na allegro od pana Tomasza z ds i nie było żadnego problemu.
Z perkusje.pl też nie miałem żadnych przygód.
Pechowi jesteście ;P
Wysłany: Sro 13 Paź, 2010
a pozniej apokalipsa
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 14 Paź, 2010
siemaneczko, wiecie co? pan Tomasz mial mi zwrocic pieniądze na konto, a co do czego to wczoraj kurier do mnie przyjechał i dostałem naciągi, pałeczki gratis i list przeprosinowy, niby w porządku się zachował, ale to nie zmiania faktu, że kosztowało mnie to troszkę nerwów. Ogólnie zdziwiony jestem
Wysłany: Czw 14 Paź, 2010
przedwczoraj korespondowalem z nim, że zwróci mi pięniądze na konto. No i wczoraj dostałem naciągi, nic o tym nie wiedząc. Zamiast przelac mi pieniądze drumstore wyslał mi naciągi.