Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 Program do montowania filmów
Witam! Czy możecie polecieć mi jakiś dobry i prosty w obsłudze program do obróbki video? Do tej pory stosowałem windows movie maker 2 i sony vegas 6.0 ale zapomniałem jak w tym ostatnim zwalnia się film, może ktoś wie?
Że akurat nie mam zainstalowanego...
Wiem, że na filmie musiała pojawić się linia i gdy przeciągałeś ja na dół dodając kolejny punkt wtedy film się zwalniał...
Coś kojarzę Event > Velocity czy coś takiego, ale głowy nie dam sobię uciąć
Że akurat nie mam zainstalowanego...
Wiem, że na filmie musiała pojawić się linia i gdy przeciągałeś ja na dół dodając kolejny punkt wtedy film się zwalniał...
Coś kojarzę Event > Velocity czy coś takiego, ale głowy nie dam sobię uciąć
pamiętam też właśnie niebieska albo zielona linia przez środek klipu... no nic bede probowal jak zainstaluje, dzięki za odp
zalezy jak chcesz zwolnic >> np jezeli chcesz zeby film leciał coraz wolniej no to niewiem jak zrobic || a jak chcesz aby dany framęt filmu leciał wolniej od reszty (najprosciej ) >> oddzielasz dany fragmęt >> prawy przycisk u myszy i z menu podręcznego wybierasz PROPORTIES>> zakładka VIDEO EVENT>> i tam masz nadole obcje PLAYBACK RATE (to tu definiujesz predkosc oddtwarzania)
zalezy jak chcesz zwolnic >> np jezeli chcesz zeby film leciał coraz wolniej no to niewiem jak zrobic || a jak chcesz aby dany framęt filmu leciał wolniej od reszty (najprosciej ) >> oddzielasz dany fragmęt >> prawy przycisk u myszy i z menu podręcznego wybierasz PROPORTIES>> zakładka VIDEO EVENT>> i tam masz nadole obcje PLAYBACK RATE (to tu definiujesz predkosc oddtwarzania)
niewiem czy to dobrze bo z pamieci pisałem. pzdr
stary instaluje vegasa jak mówisz że to tak ma być to masz piwo u mnie, thx
wydaje mi się że to kwestia wtyczki... trzeba poszukać bo nie dam sobie głowy uciąć... virtualdub ma całkiem przyzwoite wsparcie w tej kwestii (wtyczki)