ponieważ nie oglądam to nie wiem co sie dzieje ale eris is my homegirl w finale to niezła rzeźnia, o wiele mocniej niż noko. i z tego co widać to mają spore poparcie, co jak na Polske to bardzo mnie dziwi
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011
padaka xd
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Polsat załapał że bedzie robił show z tego typu akcji. Nie wiem jak teraz ale za mojej kadencji to z Dropsem dobrze odwalaliśmy. Zasrana wanna, zarzygane wejscie do hotelu, karny penis na scianie markerem itp
a tego typu programów już nie lubie bo jest zajawka i wielkie halo a jak przychodzi drugi sezon programu to dziekuje dowidzenia
Wysłany: Wto 18 Paź, 2011
o wszystkim co piszesz Dojcz wiem, i wiem ze drugi sezon to tamci nowi sa gora i zamiast dac wystapic wykonawcom z tamtej edycji goscinnie zeby pokazac ich postepy po programie, to wsadzaja Sylwie Grzeszczak, ktora leci w radiu co godzine i kazdy ma jej dosyc........
edit: faktycznie przyznaje zielonym racje. ale zanim posypia sie bezostrzezeniowe warny - uprzedźcie o tym ludzi, tak jak np. mnie - nie mialem warna i mnie tylko ktos upomnial i od tamtej pory hamuje sie z miechem.
przepraszam za te przekleństwa na żywo niezwykłem sie ograniczac i tu mi sie zapomniało dzieki za ostrzeżenie bo jakby nie ono to znowu bym szalał yo
a programu tez nieogladam, nawet jak byłem w nim to jakos mnie to nie jarało;)
niemniej jednak wszystkim znajomym bardziej lub mniej życze wielu sukcesów! )) yo
5.Użytkownik ma obowiązek stosować się do zasad netykiety oraz kultury wypowiedzi publicznej, w tym nie używania słów niecenzuralnych i powszechnie uznawanych za obraźliwe. Mowa także o gwiazdkach zastępujących całe słowo lub jego część (***).
regulamin jest i wszystkich obowiązuje wszystkich, a przede wszystkim użytkowników którzy są na forum od dłuższego czasu, będą przekleństwa będą warny i tyle.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.