Pomysł popieram. Było by to także rozgraniczenie tematu "Ciekawe aukcje..." na te naprawdę warte przemyślenia, a te, do których lepiej się nawet nie przymierzać.
A poza tym jeśli już tworzyć taki temat, to nie rozdzielać okazji na allegro, tylko najlepiej utworzyć osobny temat, gdzie można będzie wrzucać użytkowników oszustów i lewe aukcje.
Ja jestem rowniez za tym aby taki temat powstal, duzo sie widzi sprzetu na allegro ktory opisany jest cudownie a w rzeczywistosci to inaczej wychodzi... Raz sie przejechalem, ale koles okazal sie wpozadku i odezlal mi kase, wiec bylem stratny tylko 10zł za przesylke, taki temat napewno sie przyda
No właśnie tak jak mowicie wszyscy i jak zaproponował Kubawe, chodziło mi o stworzenie tematu, do którego by się wpisywało takie własnie aukcje i oferty. W jedym, który juz istnieje i są w nim ciagłe dyskusje i podawane linki, były by naprawde ciekawe opcje, a w innym ostrzeżenia przez badziewiem. Zrobiłoby się klarowniej.
Pani z allegro "doraw7" - proszę uważać na tą sucz. Kupiłem od niej statyw Amati za 100zł jakieś 3 lata temu. Okazał sie zupełnie inny niż na zdjęciu, w dodatku pogięty. Miałem dostać rekompensatę, na którą w ostateczności się zgodziłem. Jednak jej nie dostałem do dzisiaj. Stąd moj jedyny negatyw na allegro. Z ta panią jednak nigdy nie gadałem, tylko z jakimś trzęsącym się chłopaczkiem, który ściemniał jak z nut. Hehe że kupił ten statyw za 350 zł używany. Potem zaczął się bronić. Nic tylko wysłać na Kamczatkę.