Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Resident Evil 4
Resident Evil 4
Autor Wiadomość
kuchaR182

Wysłany: Sob 10 Lut, 2007   Resident Evil 4

Moim zdaniem ta gra to wielka kupa... Biegajace Zombiaki które nosza wiadra i bawią sie słomą, a do tego jeszcze mówią po "HISZPANSKU"? zero powiazania z poprzednimi czesciami, chociaz jest tam jakis krótki "filmik"ukazujacy RE2 i 3. Rzecz wogóle sie dzieje gdzies w lesie, a nie w miescie,przez to bardziej przypomina SILLENT HILLA albo BLAIR WITCH POREKT. W grze sa wprowadzone ciekawe akcje... ale ... daje jej 5/10 mam nadzieje ze RE5 miło mnie zaskoczy :|
a co wy na temat RE4 sadzicie?

Aras

Wysłany: Sob 10 Lut, 2007   

1, 2, 3 to były świetne gry, ale po co robić czwartą taką samą? Capcom postawił na progres i zdecydowana większość graczy zachwala 4 część. Ja miałem z nią do czynienia zaledwie kilkanaście minut, ale bardzo mi sie podobała. Jeśli seria miała by stać w miejscu to lepiej, zeby jej dalej nie kontynuowali.

Doskonałym przykładem tego, ze należy sie rozwijać jest GTA. 1 i 2 były super, kiedy pojawiły się pierwsze informacje o tym, że następna część będzie w 3d wiele osób kwiczało jak to źle bedzie. Przyszło GTA 3 i jej kontynuacje i wszyscy byli zachwyceni. Chciałbyś dziś grać w GTA 3, w którym prawie nic się nie zmieniło od czasów 1 i 2?

sandman

RE4 przypomina Silent Hill :D :D:D
Nie no rozwaliłeś mnie tym tekstem. A zombaki to w RE4 wogóle nie występują, nie wiem dokładnie co to jest ,ale z tego co kojarze to zwykli żywi ludzie, kultyści czy coś w tym styli (sorry ale w zawiłości fabuły RE4 sie nie wgłębiałem z tego co wiem głupia strasznie), a mówią po hiszpańsku bo to hiszpanie -_-"

kuchaR182

znaczy klimat jest lekko zblizony do SH (taka kamera) RE miało to do Siebie ze kamera zawsze ukazywała postac z jakiegos "rogu" a w RE4 kamera jest cały czas za "ludkiem" :D i lepiej ale ZOMBIAKI mogły by być takie jak w pozaostałych częsciach:) zygac, stękać i sie wlec po ziemi :)

Mayhen 

Wysłany: Nie 11 Lut, 2007   

ja najbardziej lubię RE2 :D jak miałem PlayStation dzień w dzień po kilka godzin grałem-jak maniak...

kuchaR182

egzakli 2 to była najlepsza część!!

sandman

No z tym sie moge zgodzić ;)

kuchaR182

Wysłany: Sro 14 Lut, 2007   

eh szkoda :( http://gry.onet.pl/148583...,wiadomosc.html
moze dlatego wydaje mi sie ze RE4 to kupa a tu link z "prawdzsiwego" RE4
http://youtube.com/watch?v=_dbSQ_OIU4o
to by było cos :D

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Resident Evil 4