Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010
nie ma gorszej kapeli od pogodna, ostatnio grali u mnie koncert w miescie i chocby mi placili to na nastepny sie nie wybiore...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
OStanio grał przedemna koncert, ogólnie gosc bardzo sympatyczny szyderczy i wódki sie nawet napije .... ale muzyka to masakra...http://www.youtube.com/watch?v=UuN3LJSb8qU
OStanio grał przedemna koncert, ogólnie gosc bardzo sympatyczny szyderczy i wódki sie nawet napije .... ale muzyka to masakra...http://www.youtube.com/watch?v=UuN3LJSb8qU
<lol> Zaorać.
Ostatnio zmieniony przez Totem Pią 03 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010
o comie mam takie same zdanie jak o pogodnie jak polowa koncertu pogodna to jeczenie do mikrofonu i zlepek przypadkowych dzwiekow no to pozdro
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010
no chociazby to, ze pogodno zaczelo grac, a po koncercie publika zmalala o polowe spokojnie...jazgot, brak spojnosci, jeczenie itd, ja rozumiem, ze taka muzyka ma swoich odbiorcow, ale nie daje sie tego na impreze masowa, bez przesady...
Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010
no to wczesniej napisalem co mi sie nie podoba
nauczcie sie słowa "gust". dla jednego pogodno bedzie szczytem miszmaszu i pomieszania niepasujących sie do siebie dzwieków czyli ostatnią chałą, a dla drugiej osoby własnie taka muzyka bedzie szczytem kwintesencji
nierozumiem jak mozna sie spinac o to czy pogodno, coma, czy sabaton jest głupie czy nie:D to tak jak legia i widzew
Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010
gorski metal! hell yeah!
no chociazby to, ze pogodno zaczelo grac, a po koncercie publika zmalala o polowe spokojnie...jazgot, brak spojnosci, jeczenie itd, ja rozumiem, ze taka muzyka ma swoich odbiorcow, ale nie daje sie tego na impreze masowa, bez przesady...
A to ciekawe, byłem na koncercie (właściwie tylko dlatego, ze graliśmy z nimi razem koncert) i właśnie to co mi się podobało, to zgranie. Wszystko się zgadzało. Może u Ciebie byli jacyś niedyspozycyjni, nachlani ? Nie wiem
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
wczoraj w okolicach krzyza w w-w jakis kolo spal w aucie z logiem "wytrwamy" to my pod wycieraczke dalem duza kartke "obudzcie mnie o 20:15 to byLo kolo 18.
jakies to teraz niesmieszne, ale wtedy mnie bawilo i bylem z siebie dumny :p
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010
lib - mocarne
Nie wiem czy to do końca pasuje do tematu ROTFL ale tak mnie to rozwaliło, że musiałem się podzielić
Linki koniecznie obejrzyjcie w tej kolejności w jakies zapodałem i całe bo inaczej to bez sensu
http://www.youtube.com/wa...feature=related - to jest relacja telewizyjna z dziennika dotycząca próby gwałtu na dziewczynie (brzmi strasznie ale spoko, można śmiało zajrzeć ) Jakiś koleś wlazł przez okno do domu i próbował zaatakować, nie udało mu się, uciekł ale zostawił swoją koszulkę. Wypowiada się ofiara, reporterka i jej brat.
http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z9dw - a tutaj zobaczcie co zrobili z tego internauci za pomocą autotuna Nie wiem, ja jestem rozstrzelany - z jednej strony mega brecht, z drugiej strony brawa za kreatywność i wyobraźnie. Polecam !