klima nie wiem czy ogladasz ale the office ze Stevem Carellem to jest mega rzecz. leci juz siodmy sezon.
komediowo dobre jest też Parks and recreations podobny montaż.
jesli The Office to tylko oryginalne brytyjskie ;]
a co do samego gatunku Mockumentary to imho nic nie pobije Arrested Development i Trailer Park Boys
w zeszlym roku bylo tez 6 krotkich aczkolwiek mistzowskich odcinkow The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret ale nie wiem czy jeszcze to beda krecic
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011
bedzie hicior? showtime robi w 90% przypadkow mocarne seriale, a wszystkie jakie z lewisem ogladalem byly swietne...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ktoś ogląda Misfits? Brytyjski serial, za iście oryginalny, polecam. Podam jeden motyw: wojna wygrana przez nazistów, Brytania pod okupacją nazistowską
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Wysłany: Sob 10 Mar, 2012
zander napisał/a
the wire
nie moge uwierzyc że nikt o nim nie wspomniał
dla mnie to nawet nie powinno się wspominać ten serial to jest całkowite arcymistrzostwo w każdym calu, oglądanie tego to sama przyjemność a gra aktorska to już w ogóle, kosmos
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sob 10 Mar, 2012
Jak nie ma na stronkach z serialami, to tylko sklep z torrentami zostaje
A z ostatnich które dołączyły do mojej ramówki polece New Girl i Whitney, świetne sitcomy komediowe Zaczynam Breaking In, Awake i coś jeszcze niedługo
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.