Wysłany: Sob 24 Paź, 2009
3 sezon californication! brak pytan! imo najlepszy serial razem z friendsami !
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pon 26 Paź, 2009
jak online to serialeonline.pl ale nie polecam bo megavideo ma ograniczenia w ogladaniu...a tak to jakakolwiek strona z ktorej mozna wypozyczyc
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009
Pater Noster napisał/a
HUNG - o trenerze koszykówki, który ma spory sprzęt i zaczyna zarabiac na nim kase. Produkcja HBO, wiec bez pudła.
zdecydowanie polecam i z niecierpliwoscia czekam na drugi sezon...bardziej dramat i zdecydowanie odmienny klimat niz californication ale tak czy siak serial swietny
to jest prawdziwa masakra dla umysłu. mini serial tylko 6 odcinków. zakończenie wymagada niezłego treningu.
the prisoner
"The Prisoner" to historia człowieka, który budzi się na środku pustyni. Nie wie kim jest, ma tylko strzępki wspomnień i jedno silne przekonanie - że znalazł się w obcym miejscu wbrew własnej woli. Człowiek ten, nazywany potem Numerem 6 (w tej roli znany z "Pasji" Jim Caviezel), bardzo szybko przekonuje się, że świat, w którym się znalazł jest niebezpieczny i wrogi. Zaraz po ocknięciu się na pustyni obserwuje bowiem próbę ucieczki człowieka, który zostaje zastrzelony przez uzbrojonych, tajemniczych strażników. Przed śmiercią mówi Numerowi 6, żeby przekazał innym, że udało mu się uciec. Z tak ubogą, niepokojącą wiedzą Numer 6 trafia w końcu do przedziwnej osady pośrodku pustyni, nazwanej The Village. Żyją w niej ludzie, którzy nie mają imion i nazwisk, ale numery porządkowe. Miasteczko wygląda na pozór zwyczajnie. Wszyscy tu wszystkich znają i odnoszą się do siebie życzliwie. Ich świat jest jednak niezwykle mały - nie mają oni pojęcia, że istnieje coś, prócz The Village. Nie wierzą Numerowi 6, który nieustannie mówi, że znalazł się tu wbrew swojej woli i chce wrócić do domu w Nowym Jorku... Nad wszystkim w The Village czuwa Numer 2 - starszy, siwy mężczyzna o łagodnej twarzy ( Ian McKellen), który wydaje się mieć władzę absolutną nad tym co dzieje się w miasteczku, a także nad jego mieszkańcam
1. South Park - over all, z każdą serią coraz lepszy,
2. Friends - klasyk,
3. Daleko od noszy - az dziw bierze, ze nikt jeszcze o tym nie wspomnial (dla mnie jedyny polski smieszny sitcom),
4. PB - oglądałem dwie serie i było spoko ale póżniej już to bylo na sile robione i sobie darowałem.
5. Modern Family - narazie było 10 odcinków, nawet smieszny no i mozna zobaczyc Ed'a o'neill'a w innej roli niz Al Bundy
Wysłany: Sro 16 Gru, 2009
californication sezon 3 ostatnia scena...padlem, autentycznie jedna z mocniejszych scen w serialu...
stawiam skrzyne wirutalnego browara jak ktos mi powie jak sie nazywa kawalek z retrospekcji z poczatku tego odcinka californication...przeszukalem caly net i nie moge znalezc...
Wysłany: Nie 21 Mar, 2010
ale mam ostatnio zaprawde na weeds zarabisty serial, zaczynam 4 sezon wlasnie
- twin peaks raz jeszcze - mistrzostwo uniwersum
- trailer park boys: kanadyjska serial typu mockumentary - ogolnie 10/10, mata tu kawałek na zechete http://www.youtube.com/watch?v=Q8gIhTiWTwA
Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010
kolejny swietny serial produkcji showtime...2 bracia, mieszkajacy na tej samej ulicy...jeden szanowany polityk, drugi gangster, obaj na swoj sposob staraja sie przywrocic lad na dzielnicy jakis panowal 7 lat wczesniej, gdyz wtedy zniknal brat-gangster...swietne dialogi, ciekawa fabula a niektore patenty z gangsterami dosyc mocne(doslowne pokazanie wybijanie zebow mlotkiem)...naprawde polecam wszystkim ktorych kreca takie gangsterskie seriale...
Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010
ale kubu, co ty mi tutaj z filmem wyjezdzasz jakbym nie widzial serial jest po prostu swietny i polecam go, ja koncze pierwszy sezon a ciekaw jestem co bedzie w nastepnych dwoch
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010
rodzina soprano wysiada przy brotherhood, wiem z autopsji, ogladalem obydwa seriale i zdecydowanie polecam ten drugi...
btw...How I Met Your Mother - wymiata, drugi serial typu friends, naprawde polecam...