Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 Strona o polmuzie oraz innych wytworach tamtych czasów.
Witam,
noszę się z zamiarem prowadzenia stronki o polmuzie oraz innych wytworach tamtych czasów. Wiem, że nawalator na pewno mi pomoże. Tutaj zwracam się do was: wszelkie materiały, które przydałyby się do stworzenia strony (historia firmy, ogólne info, foty) prosiłbym albo wysłać do mnie na maila, albo na PW, albo w tym temacie, jeśli ofkors można
proponuje rozwinąc inicjatywe o inne kultowe dzisiaj firmy takie jak amati czy szpaderski [ostatni chyba dalej robi gary na piotrkoskiej w lodzi wiec jak bierzesz sie za to na powaznie to sie do niego przejedz]
"...oraz innych wytworach tamtych czasów."
Polmuz to tylko przykład. Oczywiście Amati, czy Szpaderski znajdzie też swoje miejsce.
BTW niestety, nie przejdę się na Piotrkowską w Łodzi, bo jestem z okolic Bydgoszczy, więc trochę mi nie po drodze.
BTW 2 Przecież Szpaderski niedawno zmarł... To kto przejął jego zakład?
Świetny pomysł, popieram inicjatywę. Niestety nie mam nic do dorzucenia, kiedys grałem na szpaderskim heheh
Kiedys sprzedałem komuś czerwoną perłę Polmuza ( tj werbel- niektórzy pamiętaję)
tez pmietam ze byl ten pomysl ale szkoda ze nie wypalilo mam nadzieje ze teraz wypali i bedzie dzial polmuz custom ;d gdzie beda fotki odpicowanych polmuzów
_________________ Sprzedam:
Remo Practise Pad 8" 70zł Mało uzywany
Stopa Mapex P750 125zł
Moj polmuz na stronie startowej ]:-> jestem z niego dumny Sprzedalem go ale podobno ktos z tego forum go posiada ...
Bębny mialem po tacie, a jak to w wojskowej rodiznie bywa sprzet byl w stanie idealnym, dopiero jak trafil w moje raczki to z hihatu nic nie zostalo Werbel i owy hihat nie byly polmuza, produkcji nie znam i nie pamietam, ale z tego co rozmawialem z tatem to podobno byl lepszy od polmuza. Ja jak zaczynalem gra to kompletnie sie nie znalem, wazne ze bylo glosno
Raz jeszcze podesle fotki które zachowaly mi sie z danych czasów.
_________________ Perkusja to moja kochanka, leje ją dość często, lubi to, dlatego tak nam razem dobrze.
Jest potrzebna pomoc!!
Szukam kogoś do kodowania, jak ktoś chce się przysłużyć ojczyźnie, to niech pisze do mnie na gg, albo na PW, albo w tym temacie.
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008
strone robil kiedys nawalator z kolega borbahem ale jakos im nie wypalilo i pomysl upadl
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!