Mam takie pytanie czy slyszal, badz wie ktos jak i co podlaczyc do centrali aby uderzenie stopy zamykalo obwod i wczesniej wsadzony do niej neon sie zaswiecal?? Czekam na koncepcje
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Mam takie pytanie czy slyszal, badz wie ktos jak i co podlaczyc do centrali aby uderzenie stopy zamykalo obwod i wczesniej wsadzony do niej neon sie zaswiecal?? Czekam na koncepcje
NA wesela i helloween efekt murowany. Wszędzie indziej ( jeśli zrobisz ten patent nieprofesjonalnie ) prawdopodobnie cię wyśmieją. Mimo wszystko powodzenia.
A jeśli ci się nie uda to jest vintage set Ludwig Vistalite z oświetleniem Tivoli (nawiasem mówiąc wysoko awaryjnym oświetleniem).
Tylko że ludzie się zabijają o takie sety na ebayu bo to niezły rarytas.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
nie o to mi chodzi czy to ma sens czy nie chodzi mi o to ze mozdze nad tym i nic wymyslic nie moge...
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak