Jako że święta już bardzo blisko to chciałem założyć taki wesoły temacik na rozluźnienie i jednocześnie pójść w ślady forum Pearla
Chciałem się spytać was drodzy koledzy czy Wy dostajecie na święta jakieś prezenty związane z perkusją?
Jeśli tak to pochwalcie się już tym co dostaniecie (jeśli wiecie co to, bo woleliście samemu wybrać ), a jeśli jeszcze nie wiecie to powiecie po świętach! heh
Szkoda że ja po 5 latach nadal nie mam metronomu... wiem żem głupi
a Tak ogólnie to niektórzy tu naprawde fajne prezenty mają A jak to jest u was? już używacie prezenty, które macie dostać na święta? czy jeszcze czekają? u mnie to tak po połowie.. statyw i pałki NOVA już zabieram do kanciapy, a naciągi i pałki Weckla czekają na święta
U mnie? Nie wiem, może nowe hantle. Co najwyżej, 1 stycznia mam urodziny, więc raczej na urodziny kupię sobie coś perkusyjnego, trzebaby zainwestować w jakiś splash, cowbell lub się wykosztować na mobilny case na blachy.
Choleraq, to ladne prezenty dostaniecie. Mi co najwyzej starczy na trzy pary dobrych palek lub jakis lepszy naciag. Chyba se kupie spodnie, bo juz wszystkie obdarte na udach od uderzen palek
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Ech... Jak tak sie czyta te Wasze prezenty to aż się czuje ducha kapitalizmu! A gdzie Wasza radość ze świąt spędzonych z rodziną, gdzie radość z przeżywania tak pięknego czasu!
A tak na poważnie to baardzo zazdroszczę, ja tak jak Neo dostanę parę nowych pałek, albo jakiś statywik pod werbel.
ja w ogole swieta od kilku lat mam serdecznie w dupie, a najbardziej wkurwia mnie to, ze mam dom caly owalony w lampkach i swieci sie na pol osiedla... ech...
ja w ogole swieta od kilku lat mam serdecznie w dupie, a najbardziej wkurwia mnie to, ze mam dom caly owalony w lampkach i swieci sie na pol osiedla... ech...
lampki fajna rzecz
ja mam oświetlone prawie wszystkie okna... krawędź dachu.. choinke... balkony.. girlande nad wejściem.. choinke na tarasie a we wnętrzu to kominek, choinka, schody... i pare takich tam
lampki fajna rzecz
ja mam oświetlone prawie wszystkie okna... krawędź dachu.. choinke... balkony.. girlande nad wejściem.. choinke na tarasie a we wnętrzu to kominek, choinka, schody... i pare takich tam
daj spokoj, na mojej ulicy jest jakis pierdolony wyscig szczorow. ja mam taka kukielke mikolaja ktora wchodzi po drabince z lampek, a oczywiscie moja sasiadka gdy to zobaczyla musiala skolowac sobie taka sama...
Racja jezyor, miałem performance, od razu zmieniłem na response. No ale każdy może sobie wybrać prezent jaki chce. Ja sobie zakupię rezonansy nowe oraz spodnie.