a czego się spodziewać po bandzie sprzedawczyków postokomunistyczno-solidaruchowych.
Tranzyt gazu to jedno, ale sukcesywne wybijanie polskiej przedsiębiorczości kolejnymi durnymi ustawami i posunięciami bandy czworga przez ostatnie 20 lat to drugie i powiedziałbym gorsze w skutkach dla ogółu społeczeństwa.
Wszystkie po kolei rządy od 89 roku w czasie rzekomej wolności nakradły i zmarnowały tyle pieniędzy że nikt nie jest w stanie tego policzyć i nawet sobie wyobrazić.
Dla mnie jest jasne od dawna, że tylko JKM może cokolwiek zmienić, z tym że jakby doszedł do władzy, to prawdopodobnie służby specjalne by go odstrzeliły. Ale na pewno nie dojdzie, w czasach mediokracji i PRu zamiast rządzenia nie ma szans, bo wiadomo że głupich jest zawsze więcej.
Po pierwsze to telewizja kłamie, po drugie to politycy kłamią, a po trzecie to oni wszyscy kradną
Weźcie sporą poprawkę na to co mówią w tv i piszą na portalach, gdyż często są tego typu historie tworzone z niewielkich wyciętych z kontekstu fragmentów. Ponadto nie wierzę w to, aby ujawniona została cała treść umowy i zapewne nigdy nie będzie bo większość tego typu umów jest tajna.
Kolejna historia spiskowa? Znów nas sprzedali, okradli.. Jaki ten Putin, ruskie i PO jest złe...
*nie jestem zwolennikiem żadnej partii i nie utożsamiam się z żadną z nich
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
kurde przez poliyke traci sie nerwy tylko. wiec ja wyznaje zasade ze ktos albo moze sie tym zajmowac i robic dobrą kase albo miec wyjebane i robic to co robi do tej pory i starac sie robic to jaknajlepiej czyli np grac na perkusji
polityk to bardzo dobrze płatna praca - a do tego jak ktos jest kreatywny to juz ww ogóle mozna duża kase zbic
nerwów szkoda oczywiście, niektórzy widzę lubią się podroczyć
ale z polityką jest tak, że niestety trzeba umieć wybrać mniejsze zło. Bo nawet jak Ty nie wybierzesz tego mniejszego zła to zrobi to za Ciebie sąsiad, menel dziwka alfons przestępca ksiądz czy inny iksiński. I to czy Ty to olejesz czy nie, nie ma znaczenia bo ktoś będzie Polską rządził wiec i tak to odczujesz. A demokracja to rządy osłów prowadzonych przez hieny. Dlatego ważne jest by nie być osłem i nie dać się prowadzić przez te hieny na rzeź. Nawet jeśli będziesz wyluzowanym kolesiem i miał wyjebane na politykę to ona napewno nie będzie miała wyjebane na Ciebie. Oni wiedzą jak doić takich kolesi jak Ty, pytanie czy swoją postawą chcesz im na to pozwolić czy też masz wyjebane ?? Ja nie mam wyjebane jak ktoś chce mnie ojebać na kasę, dlatego dość bacznie się przyglądam tym specom od kradzenia i wiem że im więcej taki typek obiecuje i darmochy zapewnia tym mocniej się trzeba trzymać za kieszeń i chujka przy urnie odstrzelić. Polecam tę strategię. To dużo nie kosztuje, troszkę poczytać, wyłączyć telewizor i to wystarczy na początek, a pójście na wybory to nie jest aż takie męczące zajęcie. Człowiek odejdzie od kompa, przewietrzy się, zrobi spacerek.
poki w polsce beda ludzie tego pokroju, dopoty bedziemy zyli w chorym kraju...dziekuje, dobranoc
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
o przepraszam jaśnie pana który nie używa wulgarnych słów , jakbyś nie zauważył to nie używałem wulgaryzmów ad personam, poza tym dojcz również użył słowa "wyjebane" i tego nie skomentowałeś, czyżby uprzedzenie?
klinik napisał/a
Skoro nasz system jest taki be i wszyscy są be to gdzie nie jest be? Znasz takie miejsce na te planecie?
nasz system jest wyjątkowo be, nie widać ??
tak polecam Ci luxemburg, nową zelandię, jescze parę miejsc by się znalazło ciekawszych.
generalnie pasuje jechac do Norwegii albo Danii
a najgeneralniej najlepiej jest zostac muzykiem i robic kase na lewo i nie płacic podatków a hajs na emeryture zrobic do 50roku zycia na giełdzie albo różnych funduszach inwestycyjnych i niemieszac sie w systemy podatkowe, emerytury itp
czyli zostac takim bezrobotnym menelem w statystykach państwa a tak naprawde robic kase i miec wyjebane - bardziej o takie cos mi chodziło