niewiele sie roznia testy po 6 klasie z gimnazjalnymi , ale i tak te testy to niewypal tak mi sie wydaje
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
nie martw sie ja doszedlem do wniosku ze nie umiem pisac ;D
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
jak ja wspominam testy to było mniej wiecej: z dużej chmury mały deszcz. straszyli straszyli a wiekszosci poszlo dobrze. i tak się pocieszam przed maturą ze mnie też tylko tak straszą
Hehe ja w tym zadaniu z czajnikiem , nawet wszystko ładnei rozpisałem że 1KiloWat to 1000 Watów , ale jak tam było 1600 Watów to z rozpędzenia napisałem 16 KiloWatów ... i mam źle ... dwa takie głupie błędy a punktów mniej