Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 testy
witam,
przed chwila wróciłem z zasranych egzaminów po gimnazjum ..według mnie human był w miarę prosty ale zależy jak dla kogo jutro rzeźnicka matma na samą myśl mi sie nie dobrze robi...jak wam ludziska chodzący do trzeciej gim. poszedł pierwszy dzień egzaminów? pozdro
_________________ Czy wiesz, że 99% userów czyta ten post z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno.
no nie do konca. trzeba sobie wyrobic umiejetnosc matematycznego myslenia a to nie wszystkim wychodzi. Human byl w miare ja sie mniej boje majzy
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
Humanistyczny był "too easy" Matematyki się w sumie nie boję, aczkolwiek czuję się humanistą... Wg. tego co sobie dzisiaj liczyłem to z humana ok. 47 punktów Rogaty mnie wspomagał.
A ja 14 maja poprawiam mature z maty. W zeszłym roku zdałem, ale chce sobie więcej punktów zdobyć, to może tym razem sie dostane na tą uczelnie na którą chciałem
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
jezeli to Ty piszesz i CI na tym zalezy nigdy nie moze byc za prosto
Yagarn napisał/a
Wg. tego co sobie dzisiaj liczyłem to z humana ok. 47 punktów
widze ze jest groove spoko u mnie troszke gorzej wyszlo i nie moge byc pewien otwartych bo moje pismo nie jest wspaniale ale ogolnie jest fajrant
Jako, że sam jestem gimnazistą więc się wypowiem: Test z humana spoko jak najbardziej. Myślałem , że będzie gorzej. Wiesz, Yagarn, ja tez chyba będę miał coś kolo tego, w najgorszym wypadku od 44 wzwyż, rozprawka poszła w miarę dobrze, mogę mieć błąd w zadaniu 19 i 24 ;] ale ogólnie nie jest źle, jest wręcz dobrze Pozdrawiam!!
fakt, jeśli będzie taka jak human to cud miód i orzechy normalnie a na próbnych poszła mi tak samo jak human, więc liczę na powtórkę wyników z próbnego jak nie lepiej (w ostateczności 44p.<- wynik z próbnego, z matmy by mnie zadowoliły)
Wydaje mi się że CKE chce teraz odkupić winy za PRZEJEBANE (wybaczcie za słowo) konkursy, które były na poziomie maturalnym- jak chociażby angielski (zabrakło mi 1 punkta by dostać się do finału)... Teraz dla odmiany zrobią nam łatwe testy
Powodzenia życzę wszystkim gimnazjalistom perkusistom na jutrzejszym teście
Ale Wy sie obsrywacie z tego testu dżizas....... Nie wiem, moze to ja jestem jakis dziwny, ale 2 lata po moich gimnazjalnych testach moj kuzyn pisal te badziewia. Z nudow otworzylem sobie jego program do testow gimnazjalnych i zrobilem pierwszy lepszy z humanistyki. 75%. Bez czytania tekstu. No to to chyba jakies specjalnie trudne nie jest.......
odwołaj się do literatury... ale ja nigdy nie czytałem książki o ogrodach Posrane... ;p
To się wstawia jakikolwiek motyw który Ci się kojarzy z ogrodem (albo chociaż kwiatkiem), plecie się o tym większą część wypracowania i powinno zadziałać
Ale Wy sie obsrywacie z tego testu dżizas....... Nie wiem, moze to ja jestem jakis dziwny, ale 2 lata po moich gimnazjalnych testach moj kuzyn pisal te badziewia. Z nudow otworzylem sobie jego program do testow gimnazjalnych i zrobilem pierwszy lepszy z humanistyki. 75%. Bez czytania tekstu. No to to chyba jakies specjalnie trudne nie jest.......
No no, a samemu przed testem dygawka co? A serio - na humanistycznym napisałem wszystko i poszedłem spać.
Tylko jak się obudziłem to coś mnie tknęło żeby poprawić coś i dwa punkty sobie skopałem. ;p
no ja pisalem dokladnie rok temu ... z humana mialem 46 a z matematycznego niestety tylko 31 ... ale ja jestem straszna noga ze scislych ... i co najlepsze srednia mialem cos okolo 3,7 wiec to pokazuje, ze te testy sa proste i straszenie nimi to jedna wielka sciema ... Tylko trzeba umiec czytac... a jak czasami latam po forach to czesto spotykam ludzi z brakiem tej umiejetnosci. ^^ Spokojnie bracia gimnazjalisci ... zawsze sie wydaje ze sie slabo napisalo a pozniej okazuje sie ze wcale nie bylo tak tragicznie. A rozprawka to jest pikuś w porownaniu do licealnej interpretacji porownawczej 2 tekstow lubilem pisac rozprawki ... a interpretacja to jest po prostu flaki z olejem ... pisze srednio 2 / miesiac w ramach cwiczen w szkole ... i rzygac sie chce Nic od siebie nie mozna dodac tylko analizuje sie tekst. koszmar
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Właśnie przejrzałem sobie arkusz z humana i mam tylko jedno spostrzeżenie - coraz głupsze są tematy tych rozprawek. "Świat pozbawiony piękna ogrodów byłby uboższy", litości
wydaje mi sie ze nic w miare sensownego sie nie da napisac na cala strone a4 malym drukiem trzeba lac wode
Ja napisałem na całe miejsce... Ale zawsze potrafiłem lać wodę, swoją drogą temat tragiczny
Z drugiej strony Shalaq kto tu się sra tym testem? Bo nie pojmuję...
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007
mi na rozprawce zabrakło miejsca i to nie z tego powodu za mam DUZE PISMO... jak sie rozpisze to moge pisac i pisac, pomysły sie nie kończą ogólnie temat głupi, mogli by cos o perkusji dac zaraz bym dał cos w stylu "od bongosów do roladna"
_________________ Czy wiesz, że 99% userów czyta ten post z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno.
cholerka sa na testach pytania odnoscie malarstwa architektury rzezby itd a o muzyce widzialem tylko na matematyce jaka struna bedzie miala najmniejsza amplitude drgan
kurcze myslalem ze bedzie cos trudniejszego a tu same banaly
Lol , ludzie! Co roku te testy sa banalne ... tylko tak straszą Probne zazwyczaj sa troche trudniejsze , ale nie wiem z czego to wynika Moze zeby przestraszyc i zmobilizowac
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
right chwila nieuwagi i stresu i punktu lecą , a z doswiadczenia wiem ze latwo zrobic na takim tescie tzw. glupie bledy, ktore sa oczywiste ale sie ich nie widzi
Te testy przede wszystkim mają ukryte "szity", na których się można przejechać... Na przykład pytanie, w którym podany był licznik wody- na liczniku w m3, a w pytaniu litry, już się można było załatwić
eee....mayhen.......... litr to decymetr sześcienny jest........jak masz soczek litrowy to ja tam nie widze objętości sześcianu o boku 1m, chyba że jakiś dziwny jestem...
EDIT: MAYHEN USUNĄŁ POST !!!!!!
Nie liczy sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Właśnie przejrzałem test matematyczno-przyrodniczy i muszę stwierdzić, że nasze szkoły za bardzo się amerykanizują(czyt. będą wypuszczać debili). Przecież w tym teście samej matematyki było jak na lekarstwo(nie wspominając o poziomie pytań).