Wysłany: Sro 04 Maj, 2011
Powodzenia mlodzi
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Niech piszą - matury coraz prostsze ;)
Powodzenia.
YelloW_EyE napisał/a
(...)że muszą się wstrzelić w ten zasrany klucz.
Nie ma czegoś takiego jak "wstrzelanie się w klucz".
Ten cały klucz, to zbiór ogólnych idei jakie powinny być zawarte w pracy (typu: "interpretacja jakiegoś tam motywu", "posumowanie z wyrażeniem opinii" itp.), a nie z góry narzucony tok myślenia.
_________________ ¯\(°_o)/¯
Ostatnio zmieniony przez szymv Sro 04 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 04 Maj, 2011
Szymv - jak to nie ma? Nie trafisz w to co konkretnie mieli na mysli tworcy i jestes w ciemnosci miedzyposladowej Szymborska nie zdala matury z wlasnego wiersza, bo nie trafila wlasnie w klucz wiec wiesz...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
klucz jest oparty na tym, czego uczą w szkołach. Moja nauczycielka, która jest egzaminatorem i dyrektor, który także jest egzaminatorem, pokazywali nam swojego czasu jak taki klucz wygląda i udowadniali, że pole do popisu jest bardzo szerokie.
co do Szymborskiej - nie mam argumentów przeciw :]
To już chyba kwestia nauczania w szkołach, a nie samego klucza.
ale to jeszcze musza mje przyjąc, bo będę miał egzamin poraktyczny. Idę na sztukę artystyczną w zakresie muz. rozrywkowej. Mam im na pianinie cuś jebnąć, określić interwały, zaspiewać, rytmika.... kurde no boje się.
A musze gdzieś się dostać w bdg bo na 60% będę zasilał szeregi w The day after i heldorado.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.