Wysłany: Sro 05 Sty, 2011
kojlak napisał/a
Bolek361 napisał/a
pograjcie sobie w amnesia - the dark descent... reakcje mozecie obadac na youtube.... dopoki nie zagracie nie jestescie w stanie poczuc klimatu, a szczerze polecam, przeszedłem z kumplem cała, mozna sie obsrac, hehe, mowie bo jak pograłem 5 minut, miałem dosyc bo sam to wymiekam;p
imo gra roku, najbardziej wciagajaca gracza w klimat.....
Dawno sie tak nie uśmiałem oglądając filmik na YT xD
Choc teraz to wszystko wydaje mi sie śmieszne, to gdybym miał w takie cos pograc to pewnie bym sie zesrał. Pamietam jak z kumplem graliśmy w nocy w Silent Hill... to były czasy zdażało nam sie kilka razy spasc z krzeseł xD
ja ogladam ten filmik srednio 3 razy w tygodniu, jakos mi przypadł do gustu :D
ano, gra jest przednia, wiesz nic nie mozesz zrobic te dzwieki i klimat, heh chowasz sie a tu nagle gomuł XD XD
polecam, twórcy penumbry zrobili te dzieło mieli problemy finansowe ale na szczescie gra ujzała swiat:)
Wysłany: Sro 05 Sty, 2011
nie wiesz co to sa achievementy kojlak? wczesniej dawalem swoj profil z xboxa to tam masz takie punkciki...to sa punkty za osiagniecia, ktore daja tyle, co napompowanie swojego e-penisa
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
a to gowienko...;) to jest co najmniej od roku bo rok temu kupilem CS'a na steamie i jak zaczynałem grac to te osiągniecia już były ..przez to, że mialem ponad 6 miesieczną przerwe wszystkie mi usuneło i od niedawna narobilem ok 32%.. ale ogolnie mam to gdzies
Jeju nie szkoda wam czasu na gry ? Ja bym tak nie potrafił. Sczelać w CSie kiedy wiem, że nie potrafię czegoś tam zagrać. Oczywiście był czas kiedy grałem w tę gierkę, ale to było dopiero kiedy zaczynałem z bębnami i nie miałem prawidłowego podejścia, no i w wakacje oczywiście
Jeju nie szkoda wam czasu na gry ? Ja bym tak nie potrafił. Sczelać w CSie kiedy wiem, że nie potrafię czegoś tam zagrać. Oczywiście był czas kiedy grałem w tę gierkę, ale to było dopiero kiedy zaczynałem z bębnami i nie miałem prawidłowego podejścia, no i w wakacje oczywiście
a idź Pan w cholerę... kupiłem sobie niecałe dwa miesiące temu Black Opsa. Jak trzy dni temu zobaczyłem że mam łącznie ok 8 dni gameplaya to stwierdziłem że czas najwyższe to pie*dolić i iść na odwyk. Naprawdę trzeba z tym uważać, bo wciąga
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011
kinect lepszy shalaq
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Pozwolę sobie trochę polansić xD Nie wiedzieć czemu w Black Opsie nie mona screenshota zrobić (próbowałem prt scr, przez jakieś tam programy, ale dupa z tego) więc pojechałem po bandzie i aparatem takie coś zdziałałem
Wysłany: Pią 04 Lut, 2011
tera online>l2>wow imo
A co takiego fajnego jest w diablo? Robic postac za postacia, czy co, bo nie rozumiem? W tydzien spokojnie ma sie z 92 lvl full eq (moze nie z maksymalnymi mozliwymi bonusami, ale set jest dobry) i wiecej nie potrzeba
Wysłany: Pią 16 Gru, 2011
ja nie jestem hardkorem i bardziej delektuje sie gra niz cisnieniuje na 92 lvl wogole nigdy nie mialem takiego cisnienia na granie by tydzien loic od rana do wieczora ... mam duzo wazniejszych zajec na glowie
edit: mialem na mysli granie w gry - bo na bebnach moge całe życie grac 24/7 poki sen mnie nie zmoży
Qrva, UT, expi, jezus maria, a myślałem, że biolodzy molekularni mają hardcoreowy slang nie do zrozumienia. Czasy się zmieniły, za moich siadało się do kompa i tłukło kakodemony w doomie (pokolenie IDDQD )
to jest kakodemon, dzisiejsza młodzieży:
Zapewniam, że miał dużo ut, lvl, expi i eq. Spotkanie z tym gównem powodowało gwałtowne zbrązowienie siedziska jak ktoś miał naście procent zdrowia.
Xbox blabla... Ściągnijcie sobie program DoxBox, dzięki niemu można bez problemu odpalić wszystkie starocie dosowe... Ja teraz w Blooda 1 i Dangerous Dave zacinam.
Ja tam gram czasem jeszcze w WoWa, na polskim serwerze Sunwell (juz nie jara mnie tak ta gra zeby placic za Globala jak kiedys). Nie gram duzo, ale czasem fajnie wpasc i poszmacic horde moim epickim pvp warriorem .