Wszyscy wiemy ze nie samymi bebnami czlowiek zyje Czy w wolnym czasie lubicie grac w gry komputerowe?? Jezeli tak to w jakie??
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
kozacy - sztuka wojny Kocham przeprowadzac inwazje na rosje ... nic nie daje mi takiej frajdy a obecnie poszukuje American Conquest (cos a'la kozacy tylko o indianach i europejskich kolonialistach (ee... nie wiem czy tak to sie mowi kazdy wie o co chodzi ) )
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
teraz mam malutko czasu bo praca i nauka pożera większość ale jak już dosiądę to (aktualnie): Resident Evil 4 (fajny powrót do czesci 1) oraz World of Warcraft (server Anachronos) Ogolnie lubie rpg i inne gry z niebanalną fabułą. Ważne zebym grając w gre oderwał sie na chwile od 10000 spraw, ktore musze zrobic na wczoraj.
ja tez lubie CoD, lubie Q3(chociaz dawno nie gralem, ale co roku sobie instaluje i gram chwile). Strasznie lubie GTA (tylko 1 czesc!), gierka mnie zaskakuje mimo, ze ma juz 10 lat. Swego czasu duzo gralem w Enemy Territory (swietna gierka), ostatnio trzepie w gierki z pegasusa (chorendalnie trudne- nawet z sejwem przechodzenie to cholernie ciezka rzecz, nie wiem jak moglem w to grac majac 12 lat...):] jest masa innych gierek, ale mowie Wam- odchodzcie od komputera, siadzcie przy padzie, jesli chcecie pograc w gry- zagrajcie w jakas dobra planszowke przy piwko albo w jakiegos RPG. Rozwija umysl jak nic.
Ja też pogrywam w CS'a o ile komp nie łapie 1500 pingu co sekunde i srednio trzyma 300..... Bardzo lubie też LFS'a (nie mylić z NFS'em). Jest to najlepsza symulacja samochodowa na świećie trzyma mnie przy kompie juz przez 3 lata i chyba się uzależniłem ;p
Ja poza bebnami jestem maniakiem gier.
Wlasnie ostatnio kupilem sobie kierownice Logitech G25 i łupie namiętnie w Test Drive Unlimited.
Uwielbiam rowniez Fify.
No i FPP oczywiscie, teraz przechodze juz drugi wlasnie Half Life 2.
Gram praktycznie we wszystko co mi w lapy wpadnie.
Najczęściej latam (FS9, FalconAF, IL-2). Czasem lubię pograć w jakieś bardziej realistyczne FPP, np. ostatnio trochę morduje szkopów w Red Orchestra, wcześniej Stalker i jakieś tam inne, nie pamiętam.
Ale nie mam czasu na granie, pewnie wychodzi z 2-3h tygodniowo . A teraz jeszcze sesja idzie...
_________________ "...żeby ręce giętkie zagrały to, co pomyśli głowa"
ja bardzo lubie gry wojenne tylko nienawidze jak tworcy nie trzymaja sie faktow wojennych (patrz CoD) lubie tryktrak (bagammon) i ogolnie minigierki
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
moja ukochana gra to - rome total war !! uwielbiam ją na drugim miejscu jest call of duty
ja również Rome Total War, tylko teraz chcę pograć bo pogoda jest tragiczna, a nie ma części zespołu...tylko nie mam gry i nie mam za bardzo skąd skołować:(
z powodu pracy i muzyki nie mam czasu na granie na komputerze. kiedyś half life, counter strike, tactical ops,gta...teraz albo zajmuję się muzyką albo oprogramowaniem na którym pracuję.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Ja tam lubie Age of Empires I bo zadne ine AOE nie ma takiego klimatu
Racja! Polac mu wodki!
Ja grywam ostatnio glownie w World Of Warcraft (oczywiscie nie na globalu - nie stac mnie, gram na serwerze Dark Wizard), oraz w Wolfenstein: Enemy Territory. Nie ma to jak pograc z przeciwnikami z krwi i kosci. A jak mam ochote to wracam po raz 325236 do Baldur's gate i przechodze wszystkie czesci z dodatkami po kolei ^^.
Ostatnio coraz mniej czasu, ale kiedyś trochę się grywało. Stanowczo na pierwszym miejscu wcześniej podany Morrowind- gdy pierwszy raz włączyłem tą grę to padłem wręcz na kolana. A potem 5 różnych postaci i ciągle gram A tak poza tym to wszystkie różnorakie RPGi i FPSy, uwielbiam. Americas Army, Counter Strike, Quake 1 :]
y Morrowind- gdy pierwszy raz włączyłem tą grę to padłem wręcz na kolana. :]
Morrowinda nic nie przebije ... kocham ta gre przechodzilem ja chyba z milion razy ... i nigdy nie przeszedlem glownego watku bo mnie cala reszta za bardzo interesowala fajny byl dodatek bloodmoon. No i oczywiscie nigdy nikim innym jak mrocznym elfem
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Lubiałem doysc czesto grac w gry firmy Blizzard znana marka co nie? czyli Star Craft,Warcraft,Diablo,
Duzo RTS dużo RPG a czasmi lubie symulacje samochodowa
FPP ale jako wojenne motyw czyli Call Of Duty.Medal Of Honor