Wysłany: Pon 15 Lis, 2010
maciekomis napisał/a
burzycie sie tak, jakbyscie nigdy nie pili wodki z sokiem
oO
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ale nikt się Was nie czepia, pijcie co chcecie. Tylko nie rozumiem jak można lubić smak whiskey tak naprawdę go nie znając. To tak jak picie kawy z mlekiem, które całkowicie zabija aromat kawy : )
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010
jak to w pewnym filmie rzekl linda "nie po to jest kawa czarna i gorzka, zeby ja slodzic i dodawac mleka!" to samo sie tyczy whiskey imo
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
O mój boże wódka ze spritem?! jak to ?!? co za człowiek - mozna by powiedziec Drink to drink
No najpierw spróbuj, a później jęcz.
Od razu mówię. Piłę wódkę z sokami różnymi i jest to porażka na całej linii. Żubróweczka z sokiem jabłkowym w odpowiednich proporcjach(!) jest mniam!
nie po to jest kawa czarna i gorzka, zeby ja slodzic i dodawac mleka!
E tam - kawa musi być smaczna.
Jedni lubią 2 łyżki cukru i śmietankę inni gorzką, jedni zimną inni gorącą.
To takie gadanie o gustach.
Chcesz się uchlać - lej czystą, chcesz smakować i rano żyć pij z sokiem grejfrutowym.
heh, probowałem wieeeele kombinacji, zaufaj mi
i nie mowie, ze ze spritem jest zla
tylko wszyscy staraja się wcisnac innym jak pić
a każdy będzie pił tak jak będzie chciał, więc po co swoja wyższość nad kimś udowadniac?
Ostatnio zmieniony przez maciekomis Pon 15 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz